Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani, 2-0. Finalul meciului a fost incendiar! Fotbaliştii, la un pas de o bătaie generală

Superliga Publicat pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20144045/1/cfr-bot.jpg

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Botoşani, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Ardelenii urcă provizoriu pe primul loc, cu două puncte avans faţă de FCSB, de pe locul 2. Câte un jucător de la fiecare echipă a fost eliminat, în finalul întâlnirii.

A marcat: Sigurjonsson 25', 28'.

1-0, min. 25: Sigurjonsson a marcat cu un şut de la16 metri, cu piciorul drept, din poziţia centrală, portarul Hankic atingând balonul, dar nereuşind să-l împiedice să intre în plasă;

2-0, min. 28: Tot Sigurjonsson a înscris, cu stângul, din interiorul careului, de pe partea stângă, dintr-un unghi de aproximativ 45 de grade, la coluţul lung.

În minutul 88, Păun l-a faultat pe Al Mawas, trăgându-l tare de tricou. Sirianul a reacţionat şi a vrut să-şi facă singur dreptate, apoi jucătorii celor două echipe au făcut un meleu şi s-au împins reciproc. După această fază, Latovelvici şi Al Mawas au fost eliminaţi.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Sandomierski - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson (Chipciu 63'), Bordeianu (Hoban 79'), Gîdea (Păun 8') - Deac (Latovlevici 79'), Debeljuh (Omrani 78'), V. Costache. Antrenor Edward Iordănescu;

FC Botoşani: Hankic - Braun (Patache 87'), Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa (Meleke 30'), Rodriguez, Tîrcoveanu - Aşkovski (Ongenda 46'), D. Croitoru (Al Mawas 8'), Fili (S. Camara 46'). Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Camora 51', Păun 89', Omrani 89' / Tîrcoveanu 17', E. Papa 23', Braun 38'.

Cartonaşe roşii: Latovlevici 89' / Al Mawas 89'.

Arbitri: Horia Mladinovici - Vladimir Urzică, Daniel Mitruţi - Adrian Cojocaru;

Observator: Cornel Sorescu.

Clasament: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 39, 3. Universitatea Craiova – 34 de puncte, 4. Sepsi – 30 de puncte, 5. FC Botoşani – 25 de puncte, 6. Academica Clinceni – 22 de puncte.

Etapa se încheie, joi, de la ora 19.45, cu întâlnirea CS Universitatea Craiova - FCSB.

CFR Cluj - FC Botoşani 2-0 (Sigurjonsson 25, 28)

  • CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea – Deac, Debeljuh, V. Costache
  • Botoşani: Hankic – Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Rodriguez, Tîrcoveanu – Ashkovski, D. Croitoru, Fili.

Rezerve:

CFR Cluj: Murariu - Latovlevici, Ben Youssef, O. Hoban, Itu, Chipciu, Păun, Omrani, Rondon; Antrenor: Edi Iordănescu.

Botoşani: Pap - Patache, Meleke, Plămadă, Holzmann, Racoviţan, Ongenda, Camara, Al Mawas; Antrenor: Marius Croitoru.


Min. 90 + 5: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-0.

Min. 89: Final tensionat de meci! Latovlevici şi Al Mawas văd roşu direct, iar Păun vede cartonaşul galben.

 

Min. 87: Schimbare la Botoşani! Iese Braun, intră Patache. 

Min. 85: Ocazie pentru CFR! Omrani trage periculos, în forţă, un pic peste poarta Botoşaniului.

Min. 79: Triplă schimbare la CFR Cluj! Iese Debeljuh, intră Omrani, Iese Deac, intră Latovlevici. Mai este înlocuit şi Bordeianu de Hoban. 

Min. 73: Ocazie mare pentru Botoşani! Vinicius opreşte o acţiune periculoasă, după ce Ongenda trimite o pasă greşită, deşi era în situaţie de 1 vs 1 cu Sandomierski.

Min. 63: Schimbare la CFR Cluj! Edi Iordănescu îl înlocuieşte pe Sigurjonsson, marcatorul celor două goluri din meci, cu Alex Chipciu. 

Min. 59: Şansă pentru CFR Cluj! Hankic îl blochează pe Ciprian Deac, ajungând la minge în timp util. 

Min. 56: Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, vede cartonaşul galben pentru fault la Tîrcoveanu.

Min. 53: Ocazie pentru Botoşani! Meleke trage de la distanţă, pe lângă poarta lui Hankic. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la Botoşani: Iese Askovski, intră Ongenda. Iese şi Fili, intră Camara. 

Min. 45 + 1: La pauză CFR Cluj conduce FC Botoşani cu 2-0. 

Min. 38: Braum vede cartonaşul galben. 

Min. 31: Schimbare la Botoşani! Intră Meleke în locul lui Papa.

Min. 28: GOL CFR Cluj! Acelaşi Sigurjonsson scapă singur cu Hankic, pe care îl execută cu o finalizare elegantă, şi face 2-0 pentru clujeni.

Min. 25: GOL CFR Cluj! Sigurjonsson trage de la marginea careului, din poziţie centrală, şi îl învinge pe Hankic, care de data aceasta are o intervenţie uşor întârziată.

Min. 23: Papa (Botoşani) vede cartonaşul galben pentru simulare. 

Min. 19: Ocazie CFR Cluj! Preluarea îl trădează pe Sigurjonsson, care în loc să înscrie dintr-o poziţie bună face fault în atac. 

Min. 18: Tîrcoveanu (Botoşani) primeşte cartonaşul galben. 

Min. 17: CFR Cluj cere penalty! Braun are un duel cu Ciprian Deac, în care decarul clujenilor a reclamat că a fost lovit. De asemenea, mingea pare să fi căzut pe mână lui Braun. 

Min. 17: Ocazie CFR Cluj! Păun îl întinde pe Hankic de la aproximativ 25 de metri. Portarul Botoşaniului are din nou o intervenţie bună. 

Min. 8: Schimbare la CFR Cluj! Iese Gîdea, eligibil pentru regula U21, iar în locul său intră Păun. 

Min. 3: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Deac trage din careu, din poziţie bună, profitând de un marcaj larg în apărarea moldovenilor. Hankic are însă o intervenţie bună şi evită o deschidere de scor rapidă. 

Min. 1: A început meciul!


CFR Cluj are un meci extrem de complicat pe teren propriu, joi, în direct pe Look Sport+, de la ora 19:00, în faţa celor de la FC Botoşani, o echipă foarte incomodă, cu jucători care pot produce un fotbal extrem de bun.

Ardelenii au cedat runda trecută în derby-ul cu Universitatea Craiova, dar au fost ajutaţi de Sepsi, ce a izbutit prima victorie din istorie în dauna celor de la FCSB şi astfel elevii lui Edi Iordănescu sunt la doar un punct în spatele echipei din Capitală. Un eşec însă cu gruparea moldavă ar zdruncina serios şansele la încă un titlu.

Mari probleme între buturi. Va fi titularizat al treilea portar

Cazurile de COVID-19 de la CFR Cluj nu mai contenesc, iar recent a fost testat pozitiv portarul Cristian Bălgrădean. Problemele sunt destul de serioase pentru campioana României, întrucât indisponibil este şi Giedrius Arlauskis. În acest caz, Edi Iordănescu va fi nevoit să apeleze la a treia variantă de portar pentru partida următoare din Casa Liga 1, cu FC Botoşani.

Cum Bălgrădean are coronavirus, potrivit Fanatik, CFR Cluj va miza în confruntarea cu moldovenii pe Grzegorz Sandomierski. Portarul polonez, în vârstă de 31 de ani, a apărat în doar 10 partide în acest sezon. Are opt prezenţe în Casa Liga 1, una în Europa League şi una în Cupa României. CFR Cluj îl mai are în lot şi pe Rareş Murariu, 22 de ani.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Vinicius, Burca, Camora – Joca, Soares, Sigurjonsson – Deac, Rondon, Gidea.
FC Botoşani: Hankic – Braun, Chindris, Seroni, Holzmann – Tircoveanu, Rodriguez, Papa – Askovski, Caia, Fili.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele