Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

VIDEO | CFR Cluj – FC Voluntari 0-0. Clujenii nu urcă pe primul loc în Liga 1! Ocazii mari ratate de echipa lui Edi Iordănescu

Superliga Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 23-a din Liga 1, meci transmis pe Look Sport+. Campioana en titre a ratat mai multe ocazii clare de gol şi a contestat anumite decizii ale arbitrului Marian Barbu.

A fost un meci dominat de CFR, raportul şuturilor pe poartă fiind elocvent: 8-0.

În minutul 22, Ovidiu Hoban a nimerit bara transversală cu un şut din 8 metri. În minutul 36, Itu putea să înscrie, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul Rîmniceanu din centrul careului.

Ratarea meciului a fost semnată de către Ciprian Deac, în minutul 39. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă din careu, fiind într-o poziţie ideală.

Repriza a doua a fost mai echilibrată. CFR Cluj a ratat o ocazie rarisimă în minutul 70, când Vinicius a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a intervenit salvator. Pe reluare s-a putut observa că mingea a depăşit linia porţii. La faza imediat următoare, Armaş a blocat şutul lui Pereira. CFR a cerut penalty pentru henţ.

CFR Cluj putea să dea lovitura pe final, dar portarul Rîmniceanu, omul meciului, a intervenit din nou excelent la lovitura de cap a lui Burcă.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, dar FCSB are un golaveraj superior. FC Voluntari se menţine pe penultimul loc în clasament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19973792/13/clasament-cfr-voluntari.jpg


  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea (Chipciu 86'), Vinicius, Burcă, Camora - Itu (Pereira 62'), Hoban, Gâdea (Păun 12') - Deac (Omrani 86'), Debeljuh, Rondon (Costache 62').
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Satli, Achim, Armaş, Vlad - Ivanov (Ricardinho 90'), Droppa, I. Gheorghe - A. Ilie (Remacle 68'), Pesic, Jefte Betancor (Angelov 90').

Min. 90+5: S-a încheiat meciul! 0-0!

Min. 90+2: Ocazie pentru CFR Cluj! Burcă a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a respins excelent.

Min. 90: Dublă schimbare la FC Voluntari: ies Ivanov şi Jefte, intră Ricardinho şi Angelov.

Min. 87: Cartonaşe galbene pentru Burcă (CFR) şi Rîmniceanu (Voluntari)!

Min. 86: CFR Cluj a cerut din nou penalty, după un duel în careu în urma unui corner.

Min. 86: Dublă schimbare la CFR! Au ieşit Manea şi Deac, au intrat Chipciu şi Omrani.

Min. 76: Cartonaş galben pentru Ovidiu Hoban (CFR Cluj)!

Min. 70: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Vinicius a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a respins-o. Pe reluare se poate observa că mingea a depăşit linia porţii.

La faza imediat următoare, Armaş a blocat şutul lui Pereira. CFR a cerut penalty pentru henţ.

Min. 68: Schimbare la FC Voluntari: iese Ilie, intră Remacle.

Min. 64: Gol anulat pentru FC Voluntari! Jefte Betancor a înscris, dar arbitrul a semnalizat ofsaid la faza premergătoare. Este o decizie la limită din partea tuşierului!

Min. 62: Dublă schimbare la CFR Cluj! Ies Itu şi Rondon, intră Pereira şi Costache.

Min. 53: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun a avut o acţiune individuală şi a şutat de la marginea careului, fără emoţii pentru portarul Rîmniceanu.

Min. 51: Cartonaş galben pentru Ivanov (FC Voluntari)!

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 40: Cartonaş galben pentru Debeljuh (CFR Cluj), pentru o lovitură cu cotul!

Min. 39: Ratare incredibilă pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a primit o pasă de la Rondon, în careu, şi a şutat pe lângă poartă, din poziţie ideală.

Min. 36: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Itu a primit mingea în careu şi a şutat, dar portarul Rîmniceanu a respins mingea.

Min. 34: Ocazie pentru CFR Cluj! După o lovitură liberă din banda dreaptă, Vinicius a trimis mingea cu capul din 6 metri, fără probleme pentru portar.

Min. 33: Alexandru Vlad (FC Voluntari) putea să fie eliminat, pentru un fault dur asupra lui Ovidiu Hoban! În schimb, arbitrul Barbu nu i-a acordat nici măcar cartonaşul galben.

Min. 23: Ocazie pentru CFR Cluj! Şutul lui Rondon din afara careului a fost deviat de către un fundaş, iar mingea a ieşit în corner.

Min. 22: Ocazie mare pentru CFR Cluj! În urma unei lovituri libere din banda dreaptă, Hoban a şutat de la 10 metri de poartă, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 12: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Gâdea, a intrat Păun.

Min. 11: Ocazie pentru CFR Cluj! Rondon a şutat de la marginea careului, dar n-a reuşit să lovească mingea suficient de puternic şi de plasat.

Min. 2: Ocazie pentru FC Voluntari! Ion Gheorghe a şutat de la marginea careului, dar a fost blocat.

UPDATE 20:30 A început meciul de la Cluj! Terenul nu se prezintă în cele mai bune condiţii.


Campioana României are un meci aparent uşor în Gruia, cu codaşa FC Voluntari, însă de fapt lucrurile nu stau chiar aşa. Ilfovenii au reuşit în ultimele etape câteva meciuri bune, inclusiv ultimul joc, o victorie la Ovidiu, cu Viitorul. Lângă acest succes pot fi adăugate remizele cu Sepsi şi cu Universitatea Craiova, suficient cât să pună în gardă orice adversar.

CFR - FC Voluntari, live pe Look Sport+ de la ora 20:30. Echipele de start:

  • CFR: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Hoban, Gîdea - Deac, Debeljuh, Rondon
  • Rezerve: Sandomierski - Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Păun, Pereira, Chipciu, Costache, Omrani
  •  
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Satli, Achim, Armaş, Vlad - Ivanov, Droppa, I. Gheorghe - A. Ilie, Pesic, Betancor
  • Rezerve: Rodriguez - Balaur, Costin, Fonseca, Miranda, Lopes, Stoica, Angelov, Remacle

CFR Cluj vine după un eşec oarecum neaşteptat, la Botoşani, iar echipa pregătită de Edi Iordănescu nu îşi mai permite să piardă puncte, cu atât mai mult pe teren propriu şi în faţa unui adversar de play-out. Clujenii continuă cursa de urmărire a FCSB-ului, dar simt în spate răsuflarea oltenilor, după ce Universitatea a reuşit să lege două victorii.

În acest moment, CFR Cluj este pe locul secund cu 47 de puncte, la o lungime în spatele liderului FCSB şi la 4 puncte în faţa Craiovei. De cealaltă parte, FC Voluntari este abia a 14-a şi are doar 20 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele