Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 4-1. Antrenorii trec, campionii rămân! CFR a făcut spectacol în Gruia! Edi Iordănescu, umilit de fosta echipă

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 29 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20376591/8/fc-viitorul-constanta-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-4-10-2020.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FCSB, scor 4-1, în etapa a şaptea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. CFR Cluj este fără antrenor şi preşedinte, după demiterea lui Marius Şumudică şi a lui Marian Copilu şi în condiţiile în care Dan Petrescu n-a fost prezentat deocamdată.

Este cea mai clară victorie obţinută de CFR Cluj în duelurile cu FCSB şi prima dată când FCSB primeşte patru goluri de la CFR Cluj.

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele patru sezoane, are maximum de puncte după primele 7 etape din stagiunea 2021-2022.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20376591/13/clasament-liga-1.jpg


CFR Cluj - FCSB 4-1 (Omrani 30', Sigurjonsson 56', Deac 67', Alibec 73' - penalty / Ianis Stoica 90'), pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora (cpt) - Sigurjonsson (Itu 78'), Rodriguez, Deac (Fofana 85') - Omrani (Costache 78'), Alibec (Debeljuh 78'), Petrila (Gîdea 87').
  • FCSB: Vlad - V. Creţu (Haruţ 75'), Vinicius, Cristea, Radunovic (Şerban 60') - Olaru, Ov. Popescu (Perianu 60'), Oaidă - Cordea (Stoica 75'), Tănase (cpt) (Mamut 60'), Oct. Popescu.

Rezerve neutilizate:

CFR Cluj: Hindrich - Susic, Cestor, Ciobotariu. Antrenor interimar: Ovidiu Ceclan.

FCSB: Straton - Miron, Musi, Dumiter. Antrenor: Edi Iordănescu.


Min. 90+1: S-a încheiat meciul!

Min. 90: GOL pentru FCSB! 4-1! A înscris Ianis Stoica, cu un şut din voleu din centrul careului.

Min. 73: GOL pentru CFR Cluj! 4-0! A înscris Denis Alibec de la 11 metri.

Min. 72: Penalty pentru CFR Cluj! Petrila a fost faultat de către portarul Andrei Vlad!

Min. 67: GOL pentru CFR Cluj! 3-0! A înscris Ciprian Deac, cu un şut plasat de la marginea careului.

Min. 56: GOL pentru CFR Cluj! 2-0! A înscris Sigurjonsson, cu o lovitură de cap, după ce portarul Vlad a respins mingea eronat. A fost centrarea lui Manea din banda dreaptă.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe!

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! Avantaj minim pentru CFR Cluj!

Min. 42: FCSB a cerut penalty, după intervenţia lui Omrani asupra lui Olaru.

Min. 39: Ovidiu Popescu a scăpat de cartonaşul galben, după o intrare periculoasă asupra lui Denis Alibec.

Min. 32: Ocazie mare pentru FCSB! În urma unei lovituri libere, Graovac a fost aproape de autogol, după ce a respins mingea cu capul într-un duel cu Vinicius. Corner pentru FCSB.

Min. 30: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Billel Omrani, cu un şut din voleu, de la marginea careului. Mingea s-a dus către colţul lung.

Min. 28: FCSB a cerut al doilea cartonaş galben pentru Ciprian Deac, după un duel aerian la mijlocul terenului. Mijlocaşul CFR-ului a sărit cu braţul în extensie şi a riscat să fie eliminat.

*Cristian Moldovan şi Ovidiu Ceclan sunt antrenorii care dau indicaţii de pe banca tehnică a CFR-ului. Pe foaia de joc a fost trecut drept antrenor principal Ovidiu Ceclan, care are licenţa Pro.

Min. 22: Cartonaş galben pentru Deac (CFR Cluj)!

Min. 20: Ocazie pentru CFR Cluj! Denis Alibec a şutat de la marginea careului, pe centrul porţii, fără emoţii pentru Andrei Vlad.

Min. 20: Calitatea jocului este afectată de starea gazonului, care este îmbibat cu apă!

Min. 18: Cartonaş galben pentru Radunovic (FCSB), pentru o intrare dură asupra lui Deac!

Min. 11: Ocazie pentru FCSB! În urma unui corner, Vinicius a trimis o lovitură de cap din 8 metri, din poziţie ideală, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 10: Ocazie pentru FCSB! Tănase s-a luptat cu Bouhenna pentru minge, în careul CFR-ului, apoi s-a întors şi a şutat către colţul lung, dar mingea a fost deviată în corner.

*FCSB are o galerie însemnată la acest meci, iar fanii au lansat mai multe petarde, provocând furia suporterilor gazdelor.

UPDATE 21:00 A început meciul de la Cluj-Napoca! A început şi ploaia! Ovidiu Haţegan este arbitru de centru.

UPDATE 20:00 Antrenor principal pe foaia de joc la CFR Cluj figurează Ovidiu Ceclan (52 de ani), antrenor cu portarii la echipele de copii şi juniori ale clubului.


CFR Cluj a ţinut-o din scandal în scandal după eşecul cu Steaua Roşie Belgrad din play-off-ul pentru grupele Europa League, scor 1-2 (1-6 scorul general). Câţiva oficiali ai campioanei Ligii 1 s-au luat la bătaie la vestiare, apoi Marius Şumudică şi staff-ul său au fost demişi de către patronul Neluţu Varga.

FCSB caută prima victorie cu Edi Iordănescu antrenor. Va fi un moment special pentru Iordănescu Jr, antrenorul care a cucerit ultimul titlu cu CFR Cluj.

CFR Cluj are maximum de puncte în Liga 1, în timp ce FCSB are 9 puncte după 6 runde.

Ultimul succes reuşit de ‘roş-albaştri’ pe terenul clujenilor a fost izbutit pe 10 august 2014, CFR - FCSB 0-1. Au urmat în campionat şase rezultate de egalitate şi cinci victorii ale clujenilor.

În cazul în care vor fi utilizaţi, Adrian Păun şi Denis Alibec vor bifa fiecare a 200-a prezenţă în Liga 1.

CFR Cluj nu va putea miza pe Alexandru Chipciu şi Andrei Burcă, accidentaţi. De la FCSB vor lipsi Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru, accidentaţi.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Grahovac, Cestor, Camora - J. Rodriguez, Sigurjonsson - C. Deac, Alibec, Petrila – Omrani.

FCSB: A. Vlad - Haruţ, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele