Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

VIDEO | CFR Cluj pune cireaşa pe tort şi închide sezonul perfect cu un succes în faţa FCSB-ului

Superliga Publicat pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20217755/1/cfr-fcsb.jpg

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gîdea '14, Rondon '66

  • 1-0, min. 15: Costache a şutat la poartă de pe partea stângă, Târnovanu a respins în faţă, Gîdea a recuperat balonul de la Şerban şi a marcat frumos primul său gol în Liga I, cu un şut spre vinclul porţii, din careu, din poziţie laterală dreapta;
  • 2-0, min. 66: Costache a centrat pe jos de pe partea dreaptă şi Rondon a trimis balonul cu stângul, pe sub portar, din marginea careului mic. 

În minutul 75, Vînă a comis un henţ în careu, dar Deac a executat slab lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în corner. 

Înaintea partidei, care a avut loc cu spectatori în tribune, jucătorii şi staff-ul echipei CFR Cluj, campioană după penultima etapă, au fost prezentaţi după modelul din NBA. După finalul acestei întâlniri, gazdele vor primi trofeul şi medaliile de campioni.

Au evoluat echipele:

  • CFR Cluj: Bălgrădean (Murariu '85) - Manea, Vinicius, Burcă, M. Camora (Latovlevici '77) - Deac, Hoban (Soares '65), Păun - Gîdea (Pereira '65), Rondon (Gondiu '85), Costache. Antrenor Edward Iordănescu;
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Simion, L. Filip (Gogor '87), Şerban - Vînă, Nedelcu (Buziuc '46), Perianu - Niţă, Fl. Tănase (Istarte '79), Musi (Ardelean '79). Antrenor Anton Petrea.

CFR - FCSB 2-0 (Gîdea 14', Rondon 66') 

Min. 90+2: Final de meci. 

Min. 85: Iese Filip de la FCSB, intră Gogor.

Min. 84: Încă două modificări la CFR. Ies Bălgrădean şi Rondon, intră Murariu Gondiu.

Min. 78: Dublă modificare la FCSB. Ies Tănase şi Musi, intră Ardelean şi Istrate.  

Min. 77: Schimbare la CFR. Iese Camora, intră Latovlevici.

Min. 75: Deac ratează, Târnovanu scoate execuţia mijlocaşului de la CFR.

Min. 75: Penalty pentru CFR, după henţul în careu al lui Vînă.

Min. 72: Costache are ghinion. Trage din nou în bară.

Min. 66: GOOOL CFR Cluj! Rondon înscrie din pasa lui Costache, după greşeli de poziţionare în lanţ ale jucătorilor FCSB-ului.

Min. 65: Schimbare dublă la CFR. Intră Soares şi Pereira, ies Gîdea şi Hoban,

Min. 64: Costache loveşte bara de la 20 de metri.

Min. 60: Ritmul de joc se mai reduce, dar în continuare cu CFR Cluj la controlul partidei, cu posesia.

Min. 52: Vînă trage din lovitură liberă, de la peste 20 de metri, dar Bălgrădean reţine fără probleme.

Min. 49: CFR domină şi în startul părţii secunde. Gîdea, extrem de activ în flancul drept.

Min. 46: Începe repriza a doua. Schimbare la FCSB. Intră Buziuc în locul lui Nedelcu.

Min. 45+1: Final de primă repriză. 

Min. 44: Două cornere la rând pentru oaspeţi, dar poarta lui Bălgrădean nu e pusă în pericol deloc.

Min. 35: FCSB mai echilibrează jocul, dar nu reuşeşte mare lucru în ultimii 20 de metri. Fundaşii CFR-ului se apără foarte bine.

Min. 30: Costache, aproape de gol. Balonul îl depăşeşte pe portarul Târnovanu, dar Simion scoate din doi metri în corner.

Min. 20: CFR Cluj continuă atacurile, după reuşita lui Gîdea. Are şi mai multă încredere, jocul se leagă şi mai bine. FCSB e vizibil afectată de faptul că e condusă.

Min. 14: GOOOL CFR! Gîdea înscrie din careu, după o greşeală a lui Şerban. 

Min. 13: Camora centrează, Deac reia cu capul peste poartă.

Min. 11: Niţă trage din lateral dreapta, din careu, Bălgrădean scoate în corner. CFR Cluj recuperează balonul după faza fixă şi pleacă pe contraatac. Rondon trage din careu, Târnovanu scoate spectaculos.

  

Min. 8: CFR e echipa mai matură, lucru de aşteptat ţinând cont de cele două echipe de start. Ardelenii îi plimbă mult pe tinerii FCSB-ului, prin pase simple.

Min. 4: Niţă vede cartonaşul galben după o intrare urâtă la Camora. Căpitanul CFR-ului are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 1: Începe meciul. 


Partida se va juca cu fani, limita fiind de 1.500. Cei de la CFR au oferit biletele gratuit, accesul fiind permis pe baza unei adeverinte de vaccinare (10 zile minim de la rapel).

Este un joc important pentru noi, un joc cu miză, este ultimul joc din campionat. Întâlnim principala contracandidată la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noştri în tribună şi, chiar dacă titlul este de necontestat, este frumos să sărbătoreşti după o victorie acasă.

Trebuie să fim focusaţi, trebuie să găsim energia, concentrarea necesară ca să facem un joc solid şi să mai punem trei puncte la clasament”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă oficială.

Echipele probabile:

CFR Cluj: 87. Arlauskis - 4. Cr. Manea, 55. Vinicius, 3. A. Burcă, 45. Camora -  8. Sigurjonsson, 37. Bordeianu, 75. Gâdea - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 18. V. Costache
Rezerve: 34. Bălgrădean, 5. Soares, 7. Ad. Păun, 15. Ben Youssef, 16. Susici, 27. Chipciu, 28. Hoban, 98. Carnat, 99. Rondon

FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 5. G. Simion, 16. Nedelcu, 22. Şerban - 20. Vână, 25. Perianu, 26. Oaidă - 92. Ad. Niţă, 40. Fulga, 29. Musi
Rezerve: 12. Udrea, 8. L. Filip, 14. Gogor, 21. Buziuc, 30. Ciuciulete, 31. Istrate

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele