Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | CFR CLUJ, SALVATĂ DE VINICIUS ÎN MECIUL CU SEPSI! CAMPIONII AU CÂŞTIGAT PE FINAL ŞI SE MENŢIN PE PRIMUL LOC ÎN LIGA 1

Video Publicat pe 4 dec 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a impus greu, 1-0, pe teren propriu, în compania celor de la Sepsi. În debutul partidei transmise în direct de Look Plus, Omrani a reuşit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid (minutul 6). Campionii au pus sub o presiune constantă poarta lui Niczuly, dar au avut de aşteptat până în minutul 86 pentru golul izbăvitor. Reuşita i-a aparţinut brazilianului Vinicius, care l-a învinscu o lovitură de cap din apropiere pe bravul portar al echipei din Sfântu Gheorghe.

După acest succes, CFR Cluj rămâne lider cu 38 de puncte, la 4 puncte de următoarea clasată, Astra Giurgiu, şi la 8 de rivala FCSB, care însă are un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Sepsi se află abia pe locul 10 cu 19 puncte şi pare ieşită de tot din cărţi din lupta pentru un loc în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele