Ultima oră
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism

VIDEO ǀ CFR Cluj - ”U” Craiova, 1-0. Oltenii cu ocaziile, clujenii cu golul! Petrescu, victorie mare în faţa lui Reghecampf

FCSB Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20400113/8/cfr-cluj-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-20-09-2021.jpg

CFR Cluj s-a impus 1-0 acasă, în derby-ul etapei cu CS U Craiova, şi rămân pe prima poziţie a clasamentului. Confruntarea a fost în direct pe Look Sport+

Oltenii au avut o prestaţie foarte bună în Gruia şi au dominat jocul în mare parte. Lor le-au aparţinut cele mai mari ocazii ale întâlnirii, însă nu au reuşit să fructifice niciuna. Cel mai periculos jucător al lor a fost atacantul Andrei Ivan, alfându-se în multe rânduri aproape de gol.

Clujenii au jucat bine până când au deschis scorul, apoi au făcut un pas în spate şi doar au păstrat intact scorul. Următoarea ocazie au avut-o abia în minutul 72, după ce Manea a trimis foarte bine cu capul dintr-o lovitură liberă. Pigliacelli a fost atent şi a intervenit decisiv. La aceeaşi fază a fost cerut penalty pentru o intervenţie la limită asupra lui Manea.

CFR Cluj ocupă primul loc în clasamentul Ligii 1, cu 8 victorii şi o singură înfrângere. 24 de puncte au aceştia. Botoşani se află pe 2, cu 20 de puncte.

De partea cealaltă, Craiova este în zona playout-ului, cu doar 13 puncte adunate. Oltenii au 4 victorii, 4 înfrângeri şi un egal.

CFR Cluj - Universitatea Craiova, 1-0

Min. 72. CFR are o ocazie imensă! Manea trimite cu capul din câţiva metri, însă Pigliacelli intervine excelent. Jucătorii clujeni au cerut penalty.

Min. 55: Cîmpanu intră bine în careu, însă şutul acestuia se duce pe lângă poartă. Putea înscrie un gol superb.

Min. 48: Craiova începe cu o nouă ocazie a doua repriză! Şutul lui Cîmpanu a fost deviat în bară.

Min. 45: Pauză în Gruia! CFR intră în avantaj la vestiare.

Min. 40: Atacantul Craiovei ar fi putut să înscrie un gol extrem de spectaculos din foarfecă, însă execuţia a fost ratată. A trimis în afara terenului din colţul porţii, de lângă Bălgrădean.

Min. 29: Ivan a ratat o ocazie foarte mare, prin care putea restabili egalitatea! A trimis cu capul puţin pe lângă poartă.

Min. 23. Ocazie Craiova! Ivan a fost aproape să scape singur cu portarul, însă Bălgrădean a fost pe fază şi a ieşit perfect.

Min. 20: GOOOOL! Ardelenii deschid scorul după o lovitură de cap executată fără milă de Andrei Burcă, din corner.

Minutul 1. A început partida derby-ul!

--------------------------

Echipele de start:


CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu, Păun – Petrila, Costache, Deac

Rezerve: Hindrich, Fl. Ştefan, Cestor, Ciobotariu, Boateng, Chipciu, Rusu, Gîdea, Fica

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Houri, Mateiu, Nistor – Gustavo, Koljic, Ivan

Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Vînă, Cîmpanu, Baiaram, Markovic, Fedele

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, pierzând primele două partide după venirea lui Dan Petrescu, 0-1 cu FC Botoşani şi 0-1 cu Jablonec, în debutul în grupele Conference League. Ardelenii continuă însă să fie pe primul loc în Casa Liga 1, cu 21 de puncte.

Universitatea Craiova stă mai bine în ultimele etape din campionat, acumulând şapte puncte în ultimele trei confruntări. E destul de jos acum, în clasament, pe poziţia a 8-a, cu 13 puncte.

CFR Cluj pregăteşte transferul unui atacant  

CFR Cluj nu a reuşit să marcheze în primele două meciuri după revenirea la echipă a lui Dan Petrescu, în Casa Liga 1, cu FC Botoşani, şi în Conference League, cu Jablonec. Din acest motiv, campioana României ar putea face, cel puţin, încă un transfer.

Este vorba de aducerea unui atacant, lucru recunoscut de Dan Petrescu, chiar la finele jocului din Cehia, din debutul în competiţia europeană. Foarte probabil, acest lucru se va şi întâmpla, ţinând cont de faptul că la CFR, de la venirea lui Petrescu, au sosit mai mulţi jucători, după cerinţele sale.

Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condiţiile astea e foarte greu”, a declarat Dan Petrescu, la finalul jocului din Cehia.

Arlauskis pleacă şi se gândeşte la o experienţă în Japonia!

Unul dintre cele mai comentate subiecte din ultima perioadă, din fotbalul românesc, îl are în prim plan pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), actualul portar al CFR-ului. Lituanianul nu este pe placul lui Dan Petrescu, dar nici el nu mai este dispus să continue la campioana României, mai ales după debarcarea lui Marian Copilu.

Arlauskis a confirmat faptul că va pleca de la CFR Cluj, în presa din Lituania. A declarat că vrea să părăsească şi România, fiind interesat de o experienţă în Japonia.

”Nu voi merge undeva doar pentru bani. Mai bine stau acasă. Am avut ofertă din Cipru, dar nu am vrut să merg. Dacă există o ofertă bună dintr-un campionat atractiv, cum ar fi Arabia Saudită sau Turcia, nu o voi exclude.

Când am vorbit cu agentul, i-am spus că aş vrea să merg în Japonia. Am văzut că a venit Keisuke Honda în campionatul nostru din Lituania. Eu aş fi interesat de o încercare în Japonia, pentru ţară şi pentru cultură. Sunt şi vedete acolo”, a afirmat Arlauskis.

Alexandru Creţu în continuare accidentat

Alexandru Creţu (29 de ani) nu a apucat să joace vreun meci pentru Universitatea Craiova, pentru că s-a accidentat. La puţin timp după ce a semnat cu oltenii, după o scurtă perioadă petrecută la FCSB, Creţu a avut primele probleme medicale, probleme cu care se confruntă, de altfel, şi acum. Se pare că oficialii din Bănie au luat decizia să îl trimită în Serbia.

Potrivit Fanatik, Alexandru Creţu va merge la celebrul vraci deja, în Casa Liga 1, Marijana, pentru a forţa revenirea, o recuperare cât mai rapidă. “Alexandru Creţu are o problemă musculară şi probabil va fi indisponibil două-trei săptămâni. În rest, echipa s-a pregătit foarte bine, am avut o perioadă foarte bună şi sper să se vadă asta şi pe teren.

Creţu a avut o lovitură în muşchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav şi, din păcate, va lipsi. Eu am zis perioada maximă, dar sper să intre mai repede cu noi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf înaintea partidei cu Sepsi.

Reghecampf, despre partida cu CFR Cluj.

”Ca orice meci împotriva celor de la CFR, va fi un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipa puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare. Cu siguranţă pentru noi va fi un meci foarte greu.

Va daţi seama că am urmărit meciul, asta este meseria noastră, încercăm să analizăm cât mai bine adversarul. Meciul din Conference League nu-l putem compara cu un meci de campionat. Sunt alte ambiţii, alte interese. Din păcate, cei de la CFR au pierdut, noi trebuie să profităm de acest moment, ei venind după două meciuri pierdute.

Sperăm să profităm de acest moment şi să reuşim să ne câştigăm punct sau puncte. Cu siguranţă CFR formează un grup puternic, cu un antrenor foarte bun şi jucători care au calitate individuală foarte bună. Nu contează faptul că ei au pierdut în Conference League şi au pierdut ultima etapă din campionat. Trebuie să mergem concentraţi, să fim pregătiţi pentru un meci de luptă. Pentru noi este foarte important meciul din campionat şi bineînţeles vom trata şi Cupa foarte serios”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, înaintea partidei cu CFR Cluj.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele