VIDEO | CFR, VICTORIE MARE ȘI CALIFICARE LA GLASGOW. CE URMEAZĂ PENTRU CAMPIONI - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | CFR, VICTORIE MARE ȘI CALIFICARE LA GLASGOW. CE URMEAZĂ PENTRU CAMPIONI

Campionii României porneau abia cu șansa a doua pe Celtic Park, în fața a peste 60.000 de scoțieni fanatici care așteptau o simplă formalitate din partea favoriților. Numai că, în direct la LOOK PLUS, băieții lui Dan Petrescu au reușit, probabil, cel mai bun meci din acest sezon și s-au calificat spectaculos în play-off-ul UEFA Champions League.

După 1-1 în tur, la Cluj, ardelenii au deschis scorul și în Scoția. Omrani a centrat perfect, iar Deac a reluat cu capul imparabil. 1-0 pentru clujeni, din minutul 27, dar greul era abia la început.

După reluare, Celtic a pus stăpânire pe joc și a marcat de două ori consecutiv, în minutele 51 și 61, prin Forrest, respectiv Eduard. Bucuria gazdelor a durat puțin, pentru că Omrani a înscris din penalty, în minutul 74, după o gravă eroare a defensivei scoțiene. Și totuși, Celtic a mai lovit o dată, în minutul 76, când Christie a lăsat impresia că Celtic nu mai poate fi oprită din drumul spre grupe. A fost doar o iluzie, pentru că același Omrani a trimis în plasă după doar patru minute, iar CFR era deja calificată la acest scor. Doar că, intrat între timp pe teren, Țucudean a mai scuturat o dată plasa porții gazdelor, în prelungiri, iar băieții lui Dan Petrescu se califică în stil de marce echipă, cu o victorie spectaculoasă în templul lui Celtic, 4-3.

Pentru CFR urmează acum o nouă dublă, cu Slavia Praga, primul meci săptămâna viitoare. Miza e enormă. Dacă va trece de cehi, campioana României va accede în grupele UEFA Champions League, acolo unde se joacă adevăratul fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine