Ultima oră
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi

VIDEO | Chelsea – Atletico Madrid 2-0. Englezii merg în sferturile Ligii Campionilor! Spaniolii au avut un penalty clar în prima repriză

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 17 mar 2021
mail-share icon Email

Chelsea Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după o dublă victorie împotriva echipei spaniole Atletico Madrid (1-0 şi 2-0). În manşa retur, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K, Atletico a avut un penalty neacordat în prima repriză, iar sistemul VAR n-a intervenit. Oaspeţii au încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Savic.

A fost o partidă echilibrată pe Stamford Bridge, raportul şuturilor pe poartă fiind 5-5.

Ziyech a deschis scorul pentru gazde în minutul 34, după centrarea perfectă a lui Werner.

Momentul controversat al meciului s-a consumat în minutul 26, când Carrasco a fost faultat clar în careu de către Azpilicueta, dar arbitrul italian Orsato şi sistemul VAR n-au intervenit.

În minutul 82, Stefan Savic a fost eliminat, după o lovitură cu cotul aplicată lui Zouma.

Joao Felix a ratat şansa egalării în minutul 90+2. Pe contraatac, Emerson a stabilit scorul final, după reuşita din minutul 90+4.

Chelsea păstrează tradiţia şi merge mai departe în Liga Campionilor după o victorie în manşa tur. Sunt 14 calificări consecutive pentru echipa londoneză după s-a impus în meciul tur din deplasare.


Chelsea - Atletico Madrid 2-0 (Ziyech 34', Emerson 90+4'), pe Look Sport+ şi Look 4K

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20064855/4/echipe-chelsea.jpg

Min. 90+6: Final de meci! Chelsea merge în sferturile Ligii Campionilor, după o dublă victorie.

Min. 90+4: GOL pentru Chelsea! 2-0! A înscris Emerson, cu un şut din careu, din pasa superbă a lui Pulisic.

Min. 90+3: Dublă schimbare la Chelsea! Au ieşit Havertz şi Marcos Alonso, au intrat Emerson şu Chilwell.

Min. 90+2: Ocazie mare de gol pentru Atletico Madrid! Joao Felix l-a driblat pe Azpilicueta în careu, dar şutul său a fost respins de către portarul Mendy.

Min. 83: Schimbare la Chelsea! Iese Werner, intră Hudson-Odoi.

Min. 82: Cartonaş roşu pentru Savic (Atletico), pentru o lovitură cu cotul, în urma unui corner.

Min. 80: Ocazie pentru Atletico Madrid! Joao Felix a şutat periculos de la marginea careului, dar mingea a fost deviată de către un fundaş şi a ieşit în corner.

Min. 77: Schimbare la Chelsea! A ieşit Ziyech, a intrat Pulisic.

Min. 72: Cartonaş galben pentru Koke (Atletico)!

Min. 69: Schimbare la Atletico Madrid! A ieşit Trippier, a intrat Lemar.

Min. 62: Ocazie pentru Chelsea! Werner a şutat milimetric pe lângă poartă.

Min. 60: Cartonaş galben pentru Gimenez (Atletico Madrid)!

Min. 59: Schimbare la Atletico Madrid! A ieşit Suarez, a intrat Correa.

Min. 56: Ocazie pentru Chelsea! Ziyech a şutat excelent de la marginea careului, dar Oblak a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 53: Schimbare ofensivă la Atletico Madrid! Iese Carrasco, intră Moussa Dembele.

Min. 52: Ocazie pentru Chelsea! Rudiger a urcat către careul advers şi a şutat în forţă de la 25 de metri, iar mingea s-a dus puţin pe lângă vinclul porţii.

Min. 51: Cartonaş galben pentru Saul (Atletico Madrid), pentru un fault!

Min. 48: Ocazie pentru Chelsea! Werner a scăpat singur în banda dreaptă, a intrat în careu şi a şutat către colţul lung, dar portarul Oblak a avut o intervenţie excelentă.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Atletico: a ieşit Renan Lodi, a intrat Mario Hermoso.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! Chelsea - Atletico 1-0

Min. 45: Ocazie pentru Chelsea! Kovacic a şutat de la marginea careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poartă.
Min. 43: Chelsea a cerut penalty! Havertz a căzut în careu după un duel cu Savic!
Min. 41: Ocazie pentru Chelsea! Havertz a primit o pasă în interiorul careului şi a şutat la colţul scurt. Portarul Oblak a avut o intervenţie excelentă.
Min. 39: Ocazie pentru Atletico! Joao Felix a şutat din voleu de la marginea careului, mingea a fost deviată, dar a fost prinsă de către portarul Mendy.
Min. 34: GOL pentru Chelsea! 1-0! A înscris Ziyech, cu un şut din 8 metri, după o centrare perfectă a lui Werner din banda stângă.
Min. 31: Cartonaş galben pentru Renan Lodi (Atletico), pentru o piedică pusă unui adversar!
Min. 30: Cartonaş galben pentru Havertz (Chelsea), pentru o lovitură cu cotul!
Min. 26: Atletico Madrid a cerut penalty! Azpilicueta l-a faultat în careu pe Carrasco, dar sistemul VAR n-a intervenit.
Min. 23: Fază controversată pe Stamford Bridge! Luis Suarez a fost împins de către Zouma la marginea careului, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Pe reluare se poate observa un fault clar pentru echipa spaniolă.
Min. 3: Ocazie pentru Atletico Madrid! Renan Lodi a şutat cu efect de la marginea careului, dar portarul Mendy a reţinut mingea.
UPDATE 22:00 A început meciul de la Londra!
UPDATE 20:40 Echipele de start:
Chelsea (3-4-3): Mendy – Rudiger, Zouma, Azpilicueta (cpt.) – Alonso, Kante, Kovacic, James – Ziyech, Werner, Havertz.
Atletico (4-4-2): Oblak – Trippier, Gimenez, Savic, Renan Lodi – Carrasco, Saul Niguez, Koke (cpt.), Llorente – Luis Suarez, Joao Felix.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20064855/2/rezerve.jpg
UPDATE 18:10 Chelsea are un parcurs foarte bun de la numirea germanului Thomas Tuchel în funcţia de antrenor: 8 meciuri câştigate, 4 remize, nicio înfrângere, 13 goluri marcate, 2 goluri primite.

Chelsea şi Atletico Madrid se înfruntă miercuri seară, de la ora 22:00, live pe Look Sport+ şi Look 4K în returul optimilor de finală din Liga Campionilor 2020/2021. 

Chelsea - Atletico Madrid, echipele probabile:

  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Kanté, Kovačić, Alonso - Hudson-Odoi, Giroud, Werner
  • Atlético: Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Hermoso, Carrasco - Llorente, Koke, Lemar - Correa, Suárez
Repusă pe picioare de venirea lui Thomas Tuchel în locul lui Frank Lampard pe banca tehnică, Chelsea traversează un moment foarte bun în Premier League, iar golul superb marcat de Olivier Giroud în meciul tur, de pe Arena Naţională (1-0), îi transformă pe londonezi în favoriţi la calificare. Iar foarfeca de efect de la Bucureşti îi asigură atacantului francez locul în linia ofensivă a trupei de pe Stamford Bridge, alături de Timo Werner şi tânărul Hudson-Odoi.
 
De partea cealaltă, Atletico e într-o vizibilă pierdere de turaţie şi pe plan intern, unde avansul în fruntea clasamentului nu mai e la fel de mare. Trupa lui Simeone e obligată să marcheze cel puţin un gol pe Stamford Bridge pentru a spera la calificarea în sferturile de finală. Pentru madrileni, meciul cu Chelsea va fi a şaptea optime de finală jucată în ultimii opt ani în Liga Campionilor, în timp ce Chelsea nu a mai atins faza sferturilor de finală din stagiunea 2013/2014 încoace.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri