Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Chelsea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor! Londonezii au pierdut returul cu FC Porto, 0-1, la Sevilla

Champions League Publicat de Andrei Ionascu, de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

Chelsea Londra s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a pierdut returul cu FC Porto, scor 0-1, la Sevilla, în direct pe Look Sport. În manşa tur, Chelsea s-a impus cu 2-0, tot la Sevilla.

Mehdi Taremi a înscris în minutul 90+4, cu o execuţie fabuloasă: foarfecă laterală, din careu.

În semifinalele UCL, Chelsea va înfrunta Real Madrid sau Liverpool (3-1 în tur pentru spanioli). Meciul retur se va juca miercuri, de la ora 22:00, pe Look Sport+.

Chelsea n-a mai ajuns în semifinalele Ligii Campionilor din sezonul 2013-2014.

Chelsea a câştigat o singură dată trofeul Ligii Campionilor, în 2012.


Chelsea - Porto 0-1 (Taremi 90+4'), pe Look Sport (2-0 în tur)

  • Chelsea (3-4-3): Mendy – Rudiger, Thiago Silva, Azpilicueta (cpt) – Chilwell, Kante, Jorginho, James – Pulisic, Havertz (Giroud 90+2'), Mount (Ziyech 86').
     
  • Porto (4-2-3-1): Marchesin - Manafa (Nanu 75'), Mbemba, Pepe (cpt), Zaidu Sanusi - Grujic (Taremi 63'), Uribe - Sergio Oliveira (Vieira 85'), Otavio, Corona (Evanilson 75') - Marega (Luis Diaz 75').

*Câştigătoarea acestei ‘duble’ va înfrunta Real Madrid sau Liverpool (3-1 în tur pentru spanioli) în semifinalele Ligii Campionilor.

Min. 90+5: S-a încheiat meciul! 0-1! Chelsea merge mai departe.

Min. 90+4: GOL pentru Porto! 0-1! A înscris Taremi, cu o execuţie fabuloasă: foarfecă laterală, din careu.

Min. 90+2: Schimbare la Chelsea! A ieşit Havertz, a intrat Giroud.

Min. 88: Cartonaş galben pentru Luis Diaz (Porto)!

Min. 86: Schimbare la Chelsea! A ieşit Mount, a intrat Ziyech.

Min. 85: Ocazie pentru Porto! În urma unei lovituri libere, Mbemba a trimis o lovitură de cap, dar portarul Mendy a reţinut mingea.

Min. 84: Schimbare la Porto! A ieşit Oliveira, a intrat Vieira.

Min. 82: Cartonaş galben pentru Pepe (Porto)!

Min. 75: Triplă schimbare la FC Porto! Au ieşit Manafa, Marega şi Corona, au intrat Nanu, Evanilson şi Luis Diaz.

Min. 74: Cartonaş galben pentru Corona (Porto)!

Min. 70: Ocazie pentru Chelsea! Pulisic s-a aflat într-o poziţie bună în careu şi a şutat, dar Pepe a blocat mingea excelent.

Min. 65: Ocazie pentru Porto! Taremi a trimis o lovitură de cap din careu, dar portarul Mendy a respins mingea.

Min. 63: Schimbare la Porto! A ieşit Grujic, a intrat Taremi.

Min. 57: Ocazie pentru Chelsea! Mount a preluat o minge în careu şi a şutat periculos, dar mingea a fost blocată de către un fundaş.

Min. 54: Ocazie mare pentru Chelsea! Chilwell a pătruns în banda stângă şi a centrat perfect pentru Pulisic, care a luftat incredibil din 10 metri.

Min. 47: Cartonaş galben pentru Sergio Oliveira (FC Porto), pentru un fault.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0! A fost un duel echilibrat la Sevilla, dar singurele ocazii importante le-a avut FC Porto, prin Corona.

Min. 40 Evoluţie bună până acum pentru fundaşul Pepe (FC Porto), care a devenit al doilea jucător din Portugalia în clasamentul apariţiilor în Liga Campionilor (104), după Cristiano Ronaldo (176 meciuri). Pepe l-a depăşit pe legendarul Luis Figo (103).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20112235/8/pepe-porto.jpg

Min. 33: Ocazie imensă pentru Porto! Corona l-a depăşit pe Chilwell şi a scăpat singur cu portarul, dar a şutat peste poartă.

Min. 11: Ocazie pentru Porto! Portarul Mendy a degajat greşit, iar mingea a ajuns la Corona, care a şutat din careu, dar a fost blocat de către un fundaş de la Chelsea.

Min. 7: Ocazie pentru Chelsea! Mount a şutat de la marginea careului, dar a fost blocat de către un fundaş. Corner pentru londonezi!

UPDATE 22:00 A început meciul de la Sevilla!

Rezervele: 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20112235/3/rezerve-chelsea.jpg

UPDATE 20:50 Chelsea n-a fost niciodată eliminată din Liga Campionilor sau Europa League după ce a câştigat prima manşă în deplasare.

 

UPDATE 20:40 Portarul francez Edouard Mendy a bifat 13 meciuri fără gol primit în 16 partide pentru Chelsea, de la începutul lunii ianuarie.

 

UPDATE 20:30 Meciul retur se va disputa tot la Sevilla, pe fondul restricţiilor de călătprie în pandemia de coronavirus. Chelsea a pierdut doar unul dintre precedentele 14 meciuri disputate în Spania, în cupele europene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20112235/2/profimedia-0605034273.jpg


Chelsea este cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor, după victoria cu FC Porto, scor 2-0, în manşa tur din sferturi, la Sevilla. Doi englezi, Mason Mount (32’) şi Ben Chilwell (85’), au înscris pentru trupa lui Thomas Tuchel.

Returul se va disputa tot pe arena celor de la Sevilla, pe fondul restricţiilor de călătorie din cauza pandemiei de Coronavirus. Toată acţiunea va fi marţi, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport.

Deşi au avantaj de două goluri, londonezii nu pot să stea liniştiţi pentru a doua manşă, cei de la Porto au evoluat excelent în confruntarea de săptămâna trecută, având mai multe ocazii, diferenţa fiind făcut de finalizare, care a lipsit portughezilor.

Echipele probabile:

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Silva, Christensen; James, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Mount; Giroud
Porto: Marchesin; Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi; Corona, Uribe, Oliveira, Otavio; Marega, Taremi

"Rezultatul este excelent. A fost un meci greu împotriva unei echipe puternice. Porto este o echipă redutabilă, au fost momente în care am suferit. Dar am acceptat aceste momente de dominaţie, circumstanţele sunt diferite într-un meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În anumite momente am jucat bine, în alte momente am suferit. Dar spiritul echipei a fost bun. Eram sigur ca va veni o reacţie după eşecul cu West Brom, pentru că am văzut un răspuns în vestiar. Nu eram îngrijorat. Am suferit o înfrângere dură în campionat (2-5), dar am fost pregătiţi să răspundem.

Sunt foarte fericit pentru Mason (Mount), a avut precizie la finalizare şi ne-a ajutat foarte mult. Şi Ben Chilwell a fost excelent, şi-a păstrat concentrarea şi l-a depăşit cu uşurinţă pe portar. A fost foarte important să înscriem două goluri în deplasare. Ne-a lipsit puţin ritmul în atac, dar am profitat de o greşeală a adversarilor. Totuşi, s-a încheiat doar prima repriză, trebuie să ne menţinem concentrarea pentru meciul retur", a spus Thomas Tuchel la conferinţa de presă, de la finalul partidei din tur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri