Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Chelsea încasează o lovitură grea! Campioana Europei l-a pierdut pe Romelu Lukaku după un fault criminal

Chelsea Publicat de Emanoil Ursache pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20437234/1/profimedia-0638948646.jpg

Romelu Lukaku, atacantul belgian al formaţiei engleze Chelsea Londra, a fost faultat extrem de dur şi accidentat în meciul din Liga Campionilor cu Malmo.

În minutul 19 al confruntării, Nielsen l-a faultat pe Lukaku în careu şi a văzut cartonaşul galben. Jorginho, unul dintre fotbaliştii cu şanse la câştigarea Balonului de Aur, a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă în minutul 21.

Însă, pentru reuşita de 2-0, Chelsea urma să plătească un preţ scump. În minutul 23, Thomas Tuchel a fost nevoit să îl înlocuiască pe Romelu Lukaku. A intrat, aşadar, neamţul Kai Havertz.

Cu trei goluri în opt etape din Premier League, Romelu Lukaku este golgheterul lui Chelsea. Belgianul a punctat o dată şi în grupele Ligii Campionilor.

Urmăriţi aici toate fazele importante din meciurile serii ale Ligii Campionilor. 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele