Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

VIDEO | Chin printre stânci! Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2. ”Dubla” lui Debeljuh îl salvează pe Şumudică de o mare ruşine

CFR Cluj Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20302339/3/cfr-lin-bun.png

 

CFR Cluj a avut parte de o deplasare mult mai grea decât se aştepta în Gibraltar. Formaţia pregătită de Marius Şumudică a câştigat greu, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Lincoln Red Imps. Partida s-a desfăşurat pe gazon sintetic şi a fost afectată de vânt, care a bătut puternic pe toată durata meciului.

Lincoln a avut o primă repriză perfectă şi a dat lovitura pe final, prin Rosa, care a profitat de o eroare de marcaj a defensivei celor de la CFR, care nu au tras nici măcar un şut pe poartă.

Ruşinea a fost salvată de Debeljuh, care în trei minute a marcat două goluri şi a simplificat enorm ecuaţia calificării. Meciul retur va avea loc la 28 iulie, în Gruia.

 

-------------------------------

Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2 (Rosa 45 / Debeljuh 51, 57)

Echipele de start:

CFR Cluj:  Arlauskis– Susic, Bouhenna, Graovac, Latovlevici – J. Rodriguez, Sigurjonsson – V. Costache, C. Deac, A. Păun – Debeljuh

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – C. Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu

Lincoln Red Imps: Goldwin – Wiseman, Bernardo Lopes, Chipolina, Toscano – Ronan, Yahaya, Rosa – Walker, Kike Gomez, Britto

Rezerve: Carralero, Casciaro, Gomez, Kovalnoks, Moore, Ocran, Peacock, Sergeant, Soler, Torilla, Valarino

Minutul 72: Păun trage năpraznic din afara careului, dar portarul Goldwin prinde.

Minutul 57: GOL CFR! Bernardo Lopes comite o gafă antologică. Fundaşul lui Lincoln pasează în spate, acolo unde era doar Debeljuh, care îl învinge cu sânge rece pe Goldwin.



Minutul 51: GOL CFR! Sigurjonsson centrează, portarul Goldwin iese hazardat, iar Debeljuh marchează cu capul, la prima acţiune ofensivă serioasă a campioanei României.

Minutul 49: Lincoln este periculoasă şi în startul reprizei secunde. Brito şutează năpraznic din afara careului, dar balonul trece peste buturile lui Arlauskis.

Minutul 45: GOL Lincoln! Scenariu incredibil! Gazdele pleacă în viteză şi ridiculizează defensiva CFR-ului. Walker îl găseşte în careu pe Rosa, care şutează imparabil, jos, aproape de bară.

Minutul 29: Acelaşi Deac este protagonic. Căpitanul CFR-ului primeşte de la marginea careului, îşi poziţionează bine balonul, dar trage moale şi pe centrul porţii. Portarul prinde fără emoţii.

Minutul 25: Ciprian Deac trimite o centrare din lovitură liberă, mingea îl loveşte pe genunchi pe Bouhenna, care reia foarte slab pe poartă, cu o execuţie necontrolată.

Minutul 23: Pauză de hidratare. Marius Şumudică îşi ceartă elevi pentru lipsa de iniţiativă ofensivă. Graovac primeşte îngrijiri medicale, fundaşul celor de la CFR este bandajat la cap, dar poate continua.

Minutul 17: CFR este vizibil incomodată de presingul avansat al celor de la Lincoln, dar şi de vântul care bate puternic. Walker are o şansă mare de a deschide scorul, Arlauskis scoate de la vinclu execuţia sa.

Minutul 1: Imediat după start, Lincoln creează pericol. Gomez pătrunde lejer prin defensiva ardelenilor şi trimite la Bernal, care şutează periculos. Arlauskis respinge. Gazdele au cerut penalty, pentru o intrare comisă de Bouhenna.

Minutul 1: A început partida! Se joacă pe gazon artificial.

-----------------------------------------

CFR Cluj pare să aibă o misiune extrem de uşoară în turul II preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut cu emoţii de bosniecii de la Borac Banja Luka.

Campioana României se va înfrunta în dublă manşă cu Lincoln Red Imps. Cu un lot de semiprofesionişti, compus din economişti, agenţi comerciali şi şoferi, gibraltarezii au produs surpriza şi au eliminat pe Fola Esch, din Luxemburg. Partida tur s-a încheiat egal, 2-2, dar formaţia din arhipeleagul afiliat la UEFA abia din 2014 a câştigat categoric, cu scorul de 5-0 meciul decisiv.

Lincoln s-a fondat în 1976 şi domină autoritar campionatul autohton, pe care l-a câştigat de 26 de ori, dintre care 14 titluri au fost consecutive. Conform celor de la Transfermarkt, lotul este evaluat la 1,18 milioane de euro, sumă ce ar însemna la noi nivelul unei echipa din a doua parte a clasamentului ligii secunde.

  • Gibraltarezii au avut 1.959 de zile consecutive fără înfrângere, interval în care au disputat 88 de partide, o performanţă greu de egalat în fotbalul european.

Elevii lui Marius Şumudică au aterizat luni în Gibraltar şi au postat imagini spectaculoase cu ”Victoria”, arena cu gazon sintetic a celor de la Lincoln, care este şi singurul stadion din micul arhipeleag. Acesta este flancat la stânci şi are o capacitate de 5.000 de locuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20302339/2/gib-2.jpg

Se complică treaba după gibraltarezi

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul 3 al Ligii Campionilor! Ar putea juca în dublă manşă cu învingătoarea din meciurile Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys Berna (Elveţia).

Ardelenii au jucat cu posibila adversară din turul 3 -Young Boys Berna - nu mai târziu de sezonul trecut, în grupele Europa League. Meciul din Ardeal s-a terminat 1-1, iar partida din deplasare, din Elveţia, s-a terminat 2-1 pentru gazde. A fost un meci criticat mult pentru greşelile de arbitraj şi care a dus, în cele din urmă, la prinderea unui loc în primăvara europeană a Europa League pentru Young Boys Berna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele