Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

VIDEO | Chindia – FC Argeş 1-1. Cele două formaţii au oferit un meci mult mai spectaculos decât se preconiza

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20596805/2/arg-chin.jpg
 
Primul meci al zilei din Casa Liga 1 a fost unul interesant. Pe arena ”Ilie Oană” din Ploieşti, Chindia şi FC Argeş au terminat la egalitate, scor 1-1.
 
Gazdele au dominat copios startul de meci, iar eforturile le-au fost răsplătite, prin golul lui Marco Dulca, la capătul unei faze în care defensiva piteştenilor a greşit nepermis.
 
Cei de la FC Argeş au revenit treptat în joc, iar Işfan a restabilit egalitatea, cu o execuţie ce a prins pământul şi l-a păcălit pe portarul advers.

Chindia - FC Argeş 1-1 (Dulca 20 / Işfan 64), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:
  • Chindia: Moldovan - Butean, Piţian, Iacob, Ioniţă - Popadiuc, Dulca, Passaglia, Sila - D. Popa, Florea
  • FC Argeş: Greab - Dobrosavlevici, Turda, Dos Santos - Tofan, Meza Colli, I. Şerban, C. Tănase, Latovlevici - Işfan, Ganea

Minutul 90+4: Fluier final! Partida se termină la egalitate: 1-1!

Minutul 82: Popa îşi aşează un balon rezultat dintr-o lovitură liberă. Execuţia sa cu şiretul este scoasă foarte bine de Greab.

Minutul 64: GOL FC Argeş! Piteştenii bat lung o aruncare de la margine, balonul ajunge la Fatai care scoate la Işfan. Dinu Moldovan este învins de şutul foarte bine plasat, ce a prins pământul.

Minutul 56: Greab are o intervenţie foarte bună din nou, după o fază frumoasă creată de Popadiuc, care a reuşit să îi ia prim planul lui Dobrosavlevici.

Minutul 45+1: Pauză pe arena ”Ilie Oană”. Chindia conduce la pauză, cu 1-0.

Minutul 42: Prima şansă mare pentru FC Argeş, la capătul unei erori colective a defensivei Chindiei. Cristi Tănase l-a lansat în adâncime pe Ganea. Atacantul venit de la Farul nu a apucat să lovească bine mingea, iar Dinu Moldovan a reuşit să respingă.

Minutul 20: GOL Chindia! Piţian trimite din lovitură liberă până la Popa, acesta încearcă să şuteze, însă defensiva piteştenilor respinge cu multe emoţii. Balonul ajunge la Dulca, care înscrie cu un şut la colţul scurt, din câţiva metri.

Minutul 14: De această dată Florea se transformă în servant. Acesta centrează la pentru Popa, care reia din alergare cu capul, de la 7 metri. Greab reuşeşte să respingă în corner, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 2: Ocazie mare ratată de Chindia. Popadiuc a centrat la semi-înălţime, Florea a venit din spatele a doi fundaşi adverşi si a luat prim planul. Greab a ieşit la timp dintre buturi şi a reuşit să îl blocheze pe atacantul advers şi să respingă în corner.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

De cealaltă parte, gazdele vin după victoria de pe litoral şi sunt neînvinse în ultimele 4 meciuri. Practic, dâmboviţenii nu au pierdut niciun meci în 2022 şi par să fi redevenit aceeaşi nucă greu de spart din sezonul trecut.
 
Înaintea confruntării directe de miercuri, FC Argeş e a opta şi are 34 de puncte, în timp ce Chindia Târgovişte ocupă doar locul 11 şi are 27 de puncte. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele