Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO | Chindia se răzbună pe FC Argeş şi trece pe primul loc în play-out! Faza care a decis jocul

Superliga Publicat pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20126038/12/rps0372.jpg

Formaţia FC Argeş a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Florea, în minutul 53.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Şerban (Teles 66’), Meza Colli (Honciu 84’) – Drăghici (Năstăsie 55’), Palic, Dumitru (Barbu 84’) – Malele. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Celea, Iacob, C. Dinu – Neguţ (Piţian 87’), Dulca, Raţă, Dumitraşcu – D. Popa, Florea (Berisha 75’). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Malele 9’ / Aioani 85’.

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Bogdan Gheorghe, Andrei Constantinescu – Horia Gabriel Mladinovici.

Observator: Alexandru Deaconu.

FC Argeş - Chindia 0-1 (Florea 53), ACUM, pe Look Sport

  • FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Şerban, Meza Colli – Drăghici, Palic, Cr. Dumitru – Malele.
  • Chindia: Aioani – Căpuşă, Celea, Iacob, C. Dinu – Neguţ, Dulca, Raţă, Dumitraşcu – D. Popa, Florea.

Min. 90 + 4: Fluier final! FC Argeş - Chindia Târgovişte se termină 0-1. 

Min. 65: Ocazie pentru Chindia Târgovişte! Dulca şutează puternic peste poarta lui Alexandru Greab.

Min. 53: GOL Chindia Târgovişte! Daniel Florea se întinde prin alunecare şi trimite în poarta lui Aioani, după ce Căpuşă i-a întors balonul primit de la Daniel Popa. Este al şaselea gol stagional pentru Daniel Florea, care îl egalează astfel pe Daniel Popa.

Min. 45 + 3: Fluier final al primei reprize! FC Argeş - Chindia Târgovişte se termină 0-0. 

Min. 44: Ocazie pentru Chindia! Muşat are o intervenţie decisivă, la o fază foarte bună de atac a târgoviştenilor. Balonul ar fi ajuns la Popa, care era în poziţie ideală de a marca. 

Min. 35: Ocazie FC Argeş! Dumitru se încurcă, mingea ajunge la golgheterul Malele, care pune piciorul, însă balonul se duce pe lângă poată, iar Chindia scapă cu faţa curată.

Min. 34: Ocazie pentru FC Argeş! Căpitanul Şerban trimite din lovitură liberă, de la peste 30 de metri, aproape de vinclul porţii lui Aioani, dar portarul Chindiei are o intervenţie care poate concura lejer la parada etapei.

Min. 33: Ocazie pentru FC Argeş! Palic şutează de la distanţă, mingea prinde şi gazonul ud, dar Aioani respinge în lateral şi evită deschiderea scorului cu ceva emoţii.

Min. 21: Şansă pentru Chindia! Neguţ scapă în poziţie bună de şut, însă execuţia sa seamănă mai mult cu o centrare. Popa încearcă să devieze mingea prin alunecare, însă nu reuşeşte, iar balonul se duce pe lângă poarta lui Greab în out de poartă.

Min. 17: Şansă bună pentru FC Argeş! O acţiune periculoasă, în viteză, a piteştenilor, este oprită de intervenţia prin alunecare a lui Vadim Raţă. 

Min. 8: Malele (FC Argeş) vede cartonaşul galben după un duel aerian cu Paul Iacob (Chindia). Fundaşul târgoviştenilor are nevoie câteva minute de îngrijiri medicale, dar, din fericire, revine în cele din urmă pe teren.

Min. 2: Ocazie pentru FC Argeş! Meza Colli prinde un şut puternic de la aproximativ 30 de metri, respins cu greu de Aioani. Se pare că mingea nu a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii.

Min. 1: A început meciul!


La un pas să prindă play-off-ul din Casa Liga 1 în acest sezon, FC Argeş şi Chindia Târgovişte se mulţumesc, în cele din urmă, cu play-out-ul. Cele două se întâlnesc în meci direct, în etapa a 2-a, marţi de la ora 16:45, pe Look Sport.

Piteştenii sunt pe locul 3 în play-out, în timp ce Chindia e chiar liderul, la finalul primei runde. Asta pentru că FC Argeş a făcut 0-0 cu Poli Iaşi, în timp ce Chindia s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Hermannstadt.

În sezonul regulat, câştig de cauză a avut FC Argeş, care a remizat în tur, la Târgovişte, 2-2, iar în retur, la Piteşti, a câştigat cu 3-1.

Echipele probabile:

  • FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, De Jonghe – Colli, Şerban – Grecu, Palic, Dumitru – Malele
  • Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Celea, Dinu – Yameogo, Raţă, Dulca, Dumitraşcu – Popa, Florea

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20126038/2/clasament-chindia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele