Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Chindia – Sepsi 1-1, pe Look Sport, în etapa a doua din Liga 1. Echipa lui Săndoi a egalat pe final de meci

Superliga Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

Chindia Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, la Buzău, în etapa a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi pe www.primaplay.ro. Echipa pregătită de către Emil Săndoi a egalat pe final de meci şi a câştigat primul punct din acest sezon.

Ambele goluri au fost înscrise după erori uriaşe în defensivă. Chindia a părut echipa mai periculoasă, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru târgovişteni.

În minutul 66, Iacob putea să înscrie un gol de generic pentru Chindia, dar şutul său cu stângul a lovit bara transversală, în apropierea vinclului.

În urma acestui rezultat, Sepsi are 4 puncte, iar Chindia are un punct.

Pentru Sepsi Sfântu Gheorghe urmează meciul retur cu Spartak Trnava, în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. În Slovacia, scorul a fost 0-0.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20315918/17/clasament-sepsi.jpg


Chindia - Sepsi 1-1 (Cherchez 87' / Askovski 52'), pe Look Sport

  • Chindia (4-4-2): Moldovan - Căpuşă, Celea, Baxevanos, Roumpoulakou (Corbu 71') - A. Şerban (Matiş 82'), Suciu (Cherchez 82'), Iacob, Popadiuc (D. Popa 71') - Neguţ, Florea (cpt.) (Kocic 90+1').
  • Sepsi (4-3-3): Niczuly - Dimitrov, Mitrea (cpt.), Hugo Sousa, Ştefănescu (Aganovic 46') - Vaşvari (Fofana 80'), Păun (Rep 46'), Ispas - Askovski, Damaşcan (Bojic 88'), Eder Gonzalez (Tincu 72').

Rezerve neutilizate:

Chindia: Căbuz - Ioniţă, Martac, M. Şerban. Antrenor: Emil Săndoi.

Sepsi: Began - Andres Dumitrescu, Achahbar, Gedo. Antrenor: Leo Grozavu.


Min. 90+4: S-a încheiat partida de la Buzău! 1-1! Chindia câştigă primul punct din acest sezon.

Min. 90: Ocazie mare pentru Chindia! În urma unei lovituri libere, Florea a şutat către colţul scurt, dar portarul a fost pe fază.

Min. 87: GOOL pentru Chindia! 1-1! A înscris Cristian Cherchez, care a rămas singur cu portarul după devierea nefericită a lui Hugo Sousa.

Min. 82: Dublă schimbare la Chindia! Au ieşit Şerban şi Suciu, au intrat Matiş şi Cherchez.

Min. 80: Schimbare la Sepsi! A ieşit Vaşvari, a intrat Fofana.

Min. 77: Cartonaş galben pentru Dimitrov (Sepsi)!

Min. 71: Dublă schimbare la Chindia! Ies Popadiuc şi Roumpoulakou, intră Daniel Popa şi Laurenţiu Corbu. Înlocuire şi la Sepsi: a ieşit Gonzalez, a intrat Tincu.

Min. 69: Cartonaş galben pentru Doru Popadiuc (Chindia)!

Min. 68: Ocazie pentru Chindia! Florea a şutat din lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Niczuly a respins mingea.

Min. 67: Cartonaş galben pentru Niczuly (Sepsi)!

Min. 66: Bară pentru Chindia! Iacob a şutat puternic din careu, către vinclul porţii, dar mingea a lovit bara.

Min. 60: Ocazie pentru Sepsi! Dimitrov a şutat din voleu, din marginea careului, dar portarul Dinu Moldovan a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 52: GOOL pentru Sepsi! 0-1! A înscris Askovski, cu un şut din careu, după pasa în adâncime a lui Mitrea.

Macedoneanul Askovski a fost transferat în această vară de la FC Botoşani, fiind la prima reuşită pentru Sepsi.

Min. 46: Chindia a cerut penalty, după un contact în careu între Florea şi Mitrea!

Min. 46: A început repriza a doua! Două schimbări la Sepsi: au ieşit Păun şi Ştefănescu, au intrat Aganovic şi Rep.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0, dar Chindia a fost echipa mai periculoasă!

Min. 44: Ocazie pentru Sepsi! Damaşcan a pătruns în careu, dar a şutat modest cu piciorul stâng, mult pe lângă poartă.

Min. 40: Ocazie pentru Chindia! Baxevanos a fost aproape de gol, cu o lovitură de cap din careu, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă.

Min. 29: Cartonaş galben pentru Eder Gonzalez (Sepsi)!

Min. 25: Ocazie pentru Sepsi! Vaşvari a încercat să-l copieze pe Moruţan, cu un şut spectaculos de la 25 de metri, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 21: Ocazie pentru Sepsi! Ispas a încercat un şut de la 20 de metri, cu piciorul stâng, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 12: Ocazie mare pentru Chindia! Florea a centrat perfect dintr-o lovitură liberă, iar Căpuşă n-a reuşit să împingă mingea în poartă, din careul de 6 metri.

Min. 11: Cartonaş galben pentru Păun (Sepsi)!

UPDATE 18:31 A început meciul de la Buzău!

UPDATE 18:00 Iată ce au declarat cei doi antrenori, cu o oră înainte de startul partidei.

Emil Săndoi

Leo Grozavu

UPDATE 17:30 Partida de la Buzău va fi arbitrată de către Andrei Florin Chivulete (Bucureşti), fiind ajutat de către tuşierii Radu Ghinguleac (Bucureşti) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20315918/2/buzau.jpg


Sepsi a avut un start de sezon bun în campionat, reuşind să câştige fără mari probleme partida cu Academica Clinceni, de pe teren propriu, cu scorul de 2-0. De partea cealaltă, Chindia pare doar o umbră, momentan cel puţin, a echipei care a fost sezonul trecut.

Plecările pare că au afectat formaţia pregătită de Emil Săndoi, care a pierdut în runda cu numărul unu din Casa Liga 1, contra Rapidului, cu scorul de 0-1. Nu a arătat foarte bine, iar echipa nu pare tocmai omogenă, poate, cum spuneam, şi din cauza despărţirilor destul de importante din această pauză dintre sezoane.

Ultima partidă directă dintre Chindia şi Sepsi s-a jucat la Sfântu Gheorghe, în sezonul regular al campionatului trecut, în martie. Chindia s-a impus cu scorul de 1-0.

Echipele probabile:

  • Chindia: Moldovan – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – Neguţ, Suciu, Popadiuc, Şerban – Popa, Florea.
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Gonzalez, Vaşvari, Păun – Aganovic, Chunchukov, Bărbuţ.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele