Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Chindia - UTA 1-1. Arădenii au egalat în prelungiri! Ocazii imense ratate de Adi Petre

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19968139/9/rps3420.jpg

Chindia Târgovişte şi UTA Arad au remizat, scor 1-1, la Buftea, în etapa a 23-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Arădenii au ratat ocazii mari în repriza a doua, dar au egalat în prelungirile partidei. 

Daniel Popa a deschis scorul în minutul 31 pentru Chindia, cu un şut excelent din unghi.

În repriza a doua, Adrian Petre a ratat două ocazii imense pentru UTA. Oaspeţii au dat lovitura în urma unei faze fixe, prin fundaşul Erico, în minutul 90+2.

Chindia are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1 şi rămâne în zona de play-out. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19968139/13/clasament-uta.jpg


  • Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Kocic – Diaz (Mitrea 80'), Dulca, Raţă. Dumitraşcu – D. Popa (Berisha 86'), D. Florea (Martac 90').
  • UTA: Iacob – Melinte (Peteleu 46'), Erico, Benga, Shilakov – Antal, Roşu (Buhăcianu 77'), Isac, Rusu (Hora 65') – Roger, Ad. Petre

Min. 90+4: Final de meci! Chindia - UTA 1-1

Min. 90+2: GOL pentru UTA! 1-1! În urma unei lovituri libere, Piţian a respins mingea greşit în careu, iar Erico a trimis-o în poartă cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 90: Schimbare la Chindia! Iese Florea, intră Martac.

Min. 87: Cartonaş galben pentru Marco Dulca (Chindia)!

Min. 86: Schimbare la Chindia! Iese Popa, autorul golului, şi intră Berisha.

Min. 84: Cartonaş galben pentru Dumitraşcu (Chindia)!

Min. 82: Ocazie pentru Chindia! Marco Dulca a şutat de la 20 de metri, pe lângă poartă.

Min. 80: Schimbare la Chindia! Iese Diaz, accidentat, şi intră Mitrea.

Min. 79: Ocazie mare pentru UTA! Adrian Petre a primit mingea în centrul careului, dar a şutat slab, mult peste poartă.

Min. 78: Schimbare la UTA! A intrat Buhăcianu în locul lui Roşu.

Min. 66: Ocazie imensă pentru UTA! În urma unui corner, Adi Petre a trimis mingea din câţiva metri, dar portarul Aioani a respins-o de două ori, din apropierea liniei porţii.

Min. 65: Schimbare la UTA! A ieşit Rusu, a intrat Hora.

Min. 65: Cartonaş galben pentru Liviu Antal (UTA).

Min. 64: Ocazie pentru UTA! Rusu a şutat din voleu de la marginea careului, dar portarul Aioani a respins mingea în corner.

Min. 62: Cartonaş galben pentru Erico (UTA)!

Min. 48: Cartonaş galben pentru Benga (UTA), pentru o lovitură cu braţul, în săritură.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la UTA: a ieşit Melinte, a intrat Peteleu.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Chindia - UTA 1-0 (Popa 31')

Min. 40: Ocazie pentru UTA! Adrian Petre a intrat în careu şi a centrat, dar mingea n-a fost interceptată de niciun jucător al oaspeţilor. La faza următoare, Căpuşă a respins mingea din apropierea liniei porţii, după o centrare din banda dreaptă. Adi Petre ar fi înscris dacă n-ar fi fost intervenţia excelentă a fundaşului Chindiei.

Min. 33: Cartonaş galben pentru Melinte (UTA), pentru o intrare dură asupra lui Florea.

Min. 31: GOL pentru Chindia! 1-0! Daniel Popa a înscris cu un şut cu stângul din careul mic, după acţiunea lui Daniel Florea în banda stângă.

Min. 14: Ocazie imensă pentru Chindia! Florea i-a pasat excelent lui Dumitraşcu, care a rămas singur cu portarul la 11 metri. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă!

Min. 13: Ocazie pentru UTA! Liviu Antal a interceptat o pasă excelentă în adâncime şi a încercat să-l lobeze pe portarul Aioani.

Min. 12: Ocazie pentru Chindia! Marco Dulca a preluat mingea în careu, cu spatele la poartă, s-a întors şi a şutat către colţul lung, puţin pe lângă poartă.

UPDATE 14:33 A început meciul de la Buftea, cu o întârziere de câteva minute.

UPDATE 13:30 Iată echipele de start:

Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Kocic – Diaz, Dulca, Raţă. Dumitraşcu – D. Popa, D. Florea.

UTA: Iacob – Melinte, Erico, Benga, Shilakov – Antal, Roşu, Isac, Rusu – Roger, Ad. Petre

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19968139/2/echipa-chindia.jpg
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19968139/3/echipa-uta.jpg


Prima partidă din Casa Liga 1 a zilei de sâmbătă propune un duel foarte echilibrat în lupta pentru play-off. Chindia Târgovişte şi UTA Arad se duelează de la ora 14:30, în direct pe Look Sport. Ambele echipe au cate 28 de puncte, la 5 lungimi de ultimul locul 6, deţinut de Academica Clinceni.

Chindia a făcut un meci solid în Cupa României şi a dispus cu un categoric 3-0 de cei de la Farul Constanţa, formaţie care nu a pus prea mari probleme trupei lui Emil Săndoi. În schimb, UTA are de reperat imaginea din meciul cu Universitatea Cluj, formaţie care i-a eliminat în ”optimi”, cu scorul de 2-1. Partida a reprezentat golul de debut al lui Adrian Petre, la primul meci de la revenirea la Arad.

Joacă cu antrenor de conjunctură

Laszlo Balint este infectat cu Coronavirus. Vestea a venit chiar înainte de meciul de Cupă.

Astfel, pe banca arădenolor va sta antrenorul secund Alin Pînzaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele