Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Chindia – Viitorul 2-3. Constănţenii vor juca finala pentru calificarea în Conference League, cu Sepsi, duminică

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

FC Viitorul a câştigat meciul de la Buzău cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, în barajul pentru Conference League, în direct pe Look Sport+. Duminică, Sepsi şi Viitorul se înfruntă în finala care va decide echipa calificată în noua competiţie UEFA.

Meciul Sepsi – Viitorul se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.


Chindia - Viitorul 2-3 (Popa 7', Raţă 65' / Artean 38', Fernandes 49', Tsoumou 86'), pe Look Sport+

  • Chindia: Aioani – C. Dinu (cpt), Fomba (Mitrea 78'), Celea, Kocic (Corbu 55') – Martac (Neicuţescu 55'), Raţă, Dumitraşcu, Şerban (Yameogo 43') – D. Popa, D. Florea.
  • Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen (cpt), Dobrosavlevici, Marquinhos Pedroso - Artean, Grameni, Matiş (Haită 70') – Chiţu (Tsoumou 60'), Jo Santos (Dussaut 70'), Ely

Min. 90+4: S-a încheiat meciul!

Min. 88: Dublă ocazie pentru Viitorul! Tsoumou a şutat din careu, către colţul lung, portarul Aioani a respins mingea, care a ajuns la Dussaut, dar francezul a şutat slab.

Min. 86: GOL pentru Viitorul! 2-3! A înscris Tsoumou, după ce a scăpat singur cu portarul.

Min. 78: Schimbare la Chindia: a ieşit Fomba, accidentat, a intrat Mitrea.

Min. 71: Cartonaş galben pentru Haită!

Min. 70: Două schimbări la Viitorul! Au ieşit Jo Santos şi Matiş, au intrat Haită şi Dussaut.

Min. 65: GOL pentru Chindia! 2-2! A înscris Vadim Raţă, cu un şut de la marginea careului, care a fost deviat de către un fundaş.

Min. 63: Chindia a cerut penalty, după un duel între Yameogo şi Jo Santos.

Min. 60: Schimbare la Viitorul! A ieşit Chiţu, a intrat Tsoumou.

Min. 55: Dublă schimbare la Chindia! Au ieşit Martac şi Kocic, au intrat Corbu şi Neicuţescu.

Min. 52: Cartonaş galben pentru Martac (Chindia).

Min. 49: GOL pentru Viitorul! 1-2! A înscris Ely Fernandes.

Min. 46: A început repriza a doua la Buzău! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 1-1!

Min. 45+1: Ocazie pentru Chindia! Dumitraşcu a pătruns în careu şi a şutat către colţul lung, dar portarul Cojocaru a respins mingea.

Min. 43: Schimbare la Chindia! A ieşit Şerban, a intrat Yameogo.

Min. 39: Ocazie pentru Chindia! Dumitraşcu a şutat din afara careului, dar portarul a fost atent şi a reţinut mingea.

Min. 38: GOL pentru Viitorul! 1-1! A înscris Artean, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 35: Cartonaşe galbene pentru Dinu şi Raţă, de la Chindia.

Min. 17: Ocazie pentru Viitorul! Ely Fernandes a centrat pentru Chiţu, care a lovit mingea cu capul, fără emoţii pentru Aioani.

Min. 7: GOL pentru Chindia! 1-0! A înscris Daniel Popa, cu un şut de la marginea careului.


Chindia – Viitorul este meciul care va stabili echipa din play-out-ul Ligii 1 care va lupta pentru un loc în Conference League, noua competiţie organizată de UEFA. Confruntarea este programată joi, de la ora 20:30, la Buzău, în direct pe Look Sport+.

Chindia s-a clasat pe primul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 4 victorii, 4 egaluri şi o înfrângere.

Viitorul a prins acest baraj in extremis, prin golul marcat de către Aurelian Chiţu în poarta Astrei, în minutul 90+6. Constănţenii au scos-o astfel pe FC Argeş de pe această poziţie.

Viitorul a fost singura echipă care a învins-o pe Chindia în acest play-out, pe 14 mai, scor 2-0, la Buzău. Golurile lui Chiţu (54’) şi Jo Santos (84’) au adus trei puncte importante pentru Viitorul, care la acel moment avea emoţii în privinţa retrogradării.

Emil Săndoi nu poate miza pe trei jucători de bază, Tiberiu Căpuşă (23 de ani), Paul Iacob (24 de ani) şi Marco Dulca (22 de ani), împrumutaţi de la Viitorul.

Pe lângă cei trei, Chindia mai are şi alte absenţe: Neguţ (suspendat), Piţian (accidentat).

Învingătoarea dintre Chindia şi Viitorul (manşă unică) va juca apoi un baraj cu echipa de pe locul 4 din play-off, Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru calificarea în Europa Conference League. Meciul din 30 mai va fi tot în manşă unică, la Sfântu Gheorghe.

Echipele probabile:

Chindia: Aioani – Dinu, Martac, Celea, Kocic – Dumitraşcu, Raţă, Şerban, Neicuţescu – Popa, Florea.

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos Pedroso – Matei, Artean, Ciobanu – Chiţu, Tsoumou, Joalisson.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele