Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Chindia Târgovişte – FC Voluntari 0-0. Constantin Budescu a debutat pentru ilfoveni, dar nu a reuşit să fie decisiv

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag, de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20559303/3/chindia-targoviste-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-22-01-2022.jpg

Chindia Târgovişte a reuşit să obţină un punct important cu revelaţia FC Voluntari, scor 0-0. Confruntarea s-a văzut în direct pe Look Sport şi Prima Play. La oaspeţi, Constantin Budescu a debutat în repriza a doua, fiind introdus în locul lui Ion Gheorghe.

În urma acestui joc, FC Voluntari rămâne pe locul 3, cu o zestre impresionantă de 38 de puncte, în timp ce Chindia e pe 11, cu 23 de puncte.

Chindia – Voluntari, ACUM pe Look Sport

Min. 90+5: Final de meci pe arena ”Ilie Oană”. Partida se termină indecis, 0-0.

Min. 73: Şansă mare ratată de Chindia! Sila deviază în careu la Popa, care trimite din câţiva metri. Tizul său din poarta adversă respinge miraculos, cu un reflex de senzaţie.

Min. 68: Constantin Budescu debutează în tricoul ilfovenilor. El l-a înlocuit pe Ion Gheorghe.

Pauză.

Min. 41: Ocazie Chindia! Popa iroseşte o şansă bună de a marca. Şutul său este extraordinar de slab şi trece mult peste poartă.

Min. 38: Ocazie Chindia! Iacob a trimis o centrare bună către Florea, pe celălalt flanc, însă acest nu a profitat. Şi-a făcut mingea prea lung şi intenţia sa de a şuta a fost anticipată de adversar, care l-a scos de pe cadrul porţii.

Min. 25: Jocul este modest până acum. Nicio fază importantă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Piţian, Celea, Ad. Ioniţă - Corbu, Dulca, P. Iacob (cpt.), Popadiuc - D. Popa, Florea
  • REZERVE: D. Moldovan, Martac, Sila, Cherchez, Butean, M. Şerban, Kocic, Matiş, Roumpoulakou
  • VOLUNTARI: M. Popa - D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş (cpt.), Al. Vlad - Meleke, Droppa - Costin, I. Gheorghe, Raţă - Nemec
  • REZERVE: Rîmniceanu, Veiga Varzim Miranda, Achim, Tavares, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Budescu, Da Veiga Lopes
     

În ceea ce priveşte lotul, Emil Săndoi şi-a întărit echipa cu transferurile lui Andrei Piţian (26 de ani, fundaş central) - liber de contract de la FC Argeş - şi francezul Richard Sila (24 de ani, extremă dreapta) - liber de contract de la FC Botoşani -. 

Chindia se află departe de play-off, fiind pe locul 11 în Casa Liga 1, şi are ceva puncte avans de zona retrogradabilă.

De partea cealaltă, Denis Ciobotariu (CFR Cluj) şi Olawale (Parma) sunt noutăţile din lotul lui Liviu Ciobotariu. 

Ilfovenii au surprins pe toată lumea până acum şi au intrat în anul 2022 pe locul 3 în Casa Liga 1, cu 37 de puncte. Botoşani se află sub ei, la 3 puncte distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele