Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Chipciu se gândeşte doar la play-off! "Nu prea contează acum clasamentul. Mă simt bine ca mijlocaş central"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19998771/4/alx-7040.jpg

CFR Cluj a obţinut calificarea matematică în play-off-ul Ligii 1, după victoria de la Mediaş cu Gaz Metan, scor 1-0, în direct pe Look Sport+, în etapa a 24-a. Alexandru Chipciu a declarat că nu contează clasamentul în acest moment, FCSB şi CFR Cluj fiind la egalitate de puncte pe primele locuri.

La Mediaş, CFR Cluj a jucat mai bine şi a avut mai multe ocazii de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2.

Billel Omrani, introdus pe teren în minutul 73, a înscris în minutul 75. Ultima reuşită a atacantului francez data din 1 decembrie 2019. Omrani a revenit după accidentare şi după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

"Am avut foarte multe ocazii şi până la urmă am dat un gol norocos. Dar cred că, după aspectul jocului, trebuia să câştigăm mult mai categoric. Eram frustraţi puţin la pauză, pentru că nu dădusem gol. Mi-am adus aminte acum, Mister (n.a. – Edi Iordănescu) ne-a zis să nu căutăm să dăm perfect în minge ca să dăm gol. E bine că am adunat trei puncte.

Am mai jucat mijlocaş central, cred că doar fundaş central n-am jucat. Am jucat şi fundaş stânga, atacant central. Sincer, în postul ăsta mă simt bine.

Am experienţa play-off-ului de mulţi ani, în Belgia şi Cehia, şi nu prea contează acum clasamentul. Important e în play-off. Poţi să ai multe puncte avans... anul trecut ne-am trezit cu Craiova peste noi. Trebuie să ţinem aproape şi să dăm bătălia în play-off. E alt antrenor cu alt stil, ne adaptăm la acest stil. Având mai mult timp la dispoziţie, e clar că vom arăta cum ne dorim", a spus Alex Chipciu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19998771/3/clasament-cfrt.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele