Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

VIDEO | Chiricheş, demon şi înger pentru Sassuolo în meciul nebun cu Bologna, câştigat cu 4-3! A greşit la golul gazdelor, dar a pasat decisiv opt minute mai tarziu

Serie A Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19517674/1/chi.jpg

Vlad Chiricheş s-a refăcut după accidentarea suferită şi a fost integralist în partida spectaculoasă câşitgată de Sassuolo pe terenul Bolognei, scor 4-3.

Titular în echipa lui Sassuolo pentru partida cu Bologna, Vlad Chiricheş a avut parte de un start de meci plin de evenimente.

În minutul 10, internaţionalul român a greşit la golul prin care Soriano a deschis scorul, după ce a încercat fără succes să-l blocheze pe Palacio.

Opt minute mai târziu, Chiricheş s-a revanşat însă cu o pasă decisivă pentru Berardi, care a egalat cu un şut de la marginea careului.

În minutul 39, Bologna a înscris din nou şi a făcut 2-1, pentru ca Orsolini să ducă scorul la 3-1, după o oră de joc (60).

Bologna  - Sassuolo a fost însă un advevărat spectacol şi echipa condusă de Roberto De Zerbi a revenit prin Djuricic (64) şi Caputo (70) şi s-a impus cu 4-3 după autogolul lui Tomiyasu, din minutul 77.

Partidele Spezia – Fiorentina, Torino – Cagliari, Udinese – Parma şi AS Roma – Benevento au loc tot duminică, iar întâlnirea Hellas Verona – Genoa este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele