Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Cicâldău a contribuit la două goluri în Galatasaray - Marseille 4-2! Cum se pot califica turcii direct în fazele eliminatorii

Europa League Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20480894/3/ac.jpg


Galatasaray Istanbul a obţinut, joi seară, o victorie importantă în tentativa de a se califica direct în fazele eliminatorii din Europa League. Turcii au învins clar Marseille, 4-2, într-un meci în care Cicâldău a contribuit la primele două goluri, dar au nevoie de un rezultat pozitiv pe Stadio Olimpico, împotriva lui Lazio, pentru a fi siguri de locul întâi în Grupa E.
 
Titularizat de Fatih Terim în linia de la mijlocul terenului, internaţionalul român s-a demarcat excelent pe un culoar liber din defensiva francezilor, a primit o pasă perfectă de la Feghouli, apoi nu a stat mult pe gânduri. Cicâldău a finalizat rapid, cu un şut cu dreptul, iar execuţia sa a fost prea rapidă pentru ca Pau Lopez, portarul lui OM, să aibă timp pentru un reflex salvator!
În minutul 30, Cicâldău a avut din nou o contribuţie importantă. Românul a încercat o pasă în careu pentru Diagne, Caleta-Car s-a interpus pe direcţia mingii, a deviat nefericit şi l-a învins şi el pe Pau Lopez.
 
Spre finalul reprizei, "Cic" a avut un conflict cu Pape Gueye, iar ambii s-au ales cu un cartonaş galben, apoi a fost înlocuit cu Olimpiu Moruţan în repriza a doua, după ce a acuzat o accidentare.
 
Feghouli a făcut 3-0 pentru gazde, după o greşeală a lui Saliba, scor la care Galatasaray avea un avantaj important în faţa lui Lazio, care conducea cu 1-0 pe terenul ruşilor de la Lokomotiv Moscova. În minutul 70, însă, oaspeţii au primit penalty. Milik a ratat în primă fază, apoi s-a mişcat repede şi a punctat pentru 3-1. În paralel, Immobile a transformat o lovitură de la 11 metri în Lokomotiv - Lazio, iar avantajul golaverajului a trecut de partea italienilor. Pe final, în minutul 83, Ryan Babel a marcat pentru 4-1 la prima atingere de balon, venită la mai puţin de zece secunde de la momentul în care a intrat pe teren, apoi Milik (85) a împins în poartă o minge deviată de Nelson pentru 4-2. Lazio a punctat pentru un 3-0 sec în Rusia, iar calculele calificării au devenit clare.
 
Înaintea ultimei etape, Galata are 11 puncte din 15 posibile, iar Lazio a strâns opt. Golaverajul turcilor e 7-4, al italienilor 7-2, ceea ce înseamnă că echipa lui Cicâldău şi Moruţan are nevoie de un egal sau de o victorie pe Olimpico pentru a prinde locul întâi în grupă şi calificarea directă. În cazul în care va pierde, Galata va fi nevoită să joace un baraj cu o echipă venită din grupele Ligii Campionilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele