Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Cicâldău are încredere în noul antrenor: "Vom arăta foarte bine". Mijlocaşul e mulţumit cu noul rol pe teren

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977656/2/bs5a6646.jpg

Încă un egal pentru Craiova în Liga 1! După 0-0 la Călăraşi cu Academica Clinceni, în direct pe Look Sport, 'alb-albaştrii' pierd teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj. Mijlocaşul Alex Cicâldău are încredere că noul antrenor Marinos Ouzounidis va găsi soluţia câştigătoare pentru problemele echipei.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate.

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

În repriza a doua, oaspeţii au părut obosiţi, în condiţiile în care veneau după meciul din Cupă cu FC Botoşani, disputat pe un teren acoperit cu zăpadă.

"Ştiam că ne va aşteptat un meci greu. Cu siguranţă, dacă reuşeam să deschidem scorul în prima repriză, meciul stătea altfel. Bineînţeles că ne pare rău, am venit cu gândul să luăm cele trei puncte. Eu cred că în prima repriză s-a jucat meciul, am avut destule ocazii să marcăm. Am avut mai multe ocazii, îmi pare rău că n-am fost inspirat să dau gol.

Nu-mi place să spun că a fost frustrare, dar ne pare rău. Dacă vrem să ne batem la campionat, trebuie să dăm gol dintr-o fază. Din păcate, n-am putut să marcăm. Într-adevăr, de când a venit Mister (n.a. - Marinos Ouzounidis) am alt rol. Mă simt foarte bine pe toate posturile de la mijloc, atât număr 8, cât şi număr 10. Da, am vorbit cu dânsul şi mi-a spus ce vrea de la mine. Este o schimbare, dânsul are foarte multă experienţă. Începe deja să-şi aplice ideile şi cred că vom arăta foarte bine. Nici azi nu cred că am arătat rău, dar n-am înscris.

Este o diferenţă destul de mare (faţă de FCSB), dar mai sunt destule meciuri. Trebuie să luăm fiecare meci şi să fim mai siguri în faţa porţii", a spus Alex Cicâldău, la finalul partidei de la Călăraşi.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977656/1/clasament-craiova.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele