Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

VIDEO | Cicâldău, omul meciului UTA - Craiova. Atmosferă ostilă la Arad! "Auzeam poliţişti sau pompieri cum ne înjurau"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a câştigat meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Mijlocaşul Alex Cicâldău a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei, după ce a înscris un gol superb în prima repriză. Cicâldău s-a declarant deranjat de atitudinea unor arădeni din incinta stadionului.

Universitatea Craiova a revenit pe primul loc în clasament, cu un punct mai mult decât FCSB.

Craiova a suferit în multe momente la Arad. Alex Cicâldău a deschis scorul în minutul 13, reuşind unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Mijlocaşul a lovit mingea cu exteriorul şi a plasat-o la colţul lung.

"Am venit aici cu gândul de a lua cele trei puncte, asta era cel mai important. Nu cred că am făcut un meci foarte bun, am avut şi un teren greu.

La faza golului, l-am văzut pe Ivan (Mamut) că mi-a aşezat mingea şi m-am gândit să o lovesc dintr-o parte, aşa mi-a venit pe moment.

Nu ne-am menajat în repriza a doua. Dar am avut un meci foarte greu, cu o echipă foarte agresivă. Am avut câteva contraatacuri şi puteam să înscriem şi golul trei.

Ne bucură că am îmbunătăţit jocul ofensiv şi că avem reuşite în faţa porţii. Nu pot să înţeleg un singur lucru: cum de aici au fost atâţia suporteri, iar la noi n-a fost nimeni. Mai deranjant e că auzeam poliţişti sau pompieri cum ne înjurau", a spus Alex Cicâldău.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19733102/2/clasament-craiova.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele