VIDEO | Cinci goluri în mai puțin de 60 de minute pentru senzația Haaland - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | Cinci goluri în mai puțin de 60 de minute pentru senzația Haaland

Erling Haaland este noua senzatie din Bundeliga! Daca marcheaza din nou, poti vedea sambata in direct, de la 16:30 pe Look Sport 3, in Borussia Dortmund – Union Berlin!

Haaland a debutat la noua sa echipa in deplasarea de la Augsburg, intr-un moment nu foarte bun al echipei. Dortmund era condusa cu 3-1 in momentul cand Erling Haaland a intrat pe teren. Norvegianul a avut parte de un debut incredbil si a marcat un hattrick de vis. Dortmund a castigat cu 5-3 acel meci.

Apoi a urmat marea intalnire dintre Zidul Galben al Borussiei si tanarul erou Haaland. Meciul de pe Signal Iduna Park, contra lui Koln, l-a gasit pe Haaland tot pe banca de rezerve. Tanarul atacant a intrat in teren mai tarziu, dar cu acelasi entuziasm si de data asta a marcat o dubla.

Haaland a reusit sa marcheze 5 goluri in doar 56 de minute la noua echipa si deja se vorbeste despre urmatoarea destinatie a lui Haaland, Borussia fiind vazuta doar ca o etapa trecatoare si rapida in ascensiunea norvegianului.

Tot in acest sezon, dar la echipa de unde a plecat, Salzburg, Haaland a inscris 16 goluri in 14 meciuri.

Cate goluri crezi ca va marca Haaland pentru Dortmund pana la sfarsitul sezonului? Scrie-ne intr-un comentariu pe pagina de facebook.

Mai jos poti vedea cele 5 goluri marcate de Haaland pentru Borussia Dortmund. Si nu uita, sambata de la 16:30, Haaland marcheaza in direct pe Look Sport 3, in Dortmund – Union Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine