Ultima oră
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”

VIDEO | CINE PRINDE BARAJUL PENTRU LIGA 1? ”U” ŞI PETROLUL SUNT ULTIMELE CANDIDATE

Video Publicat pe 27 mai 2019
mail-share icon Email

Se anunţă un final de sezon încins în Liga a doua. Petrolul a câştigat la Arad şi rămâne în cursa pentru barajul de promovare. Gazdele au început mai bine, Oroian reuşind un gol fantastic. Alin Şeroni a majorat diferenţa cu o lovitură de cap. Condusă cu 2-0, Petrolul a ieşit la atac, iar efortul i-a fost răsplătit. Sergiu Arnăutu a redus din diferenţă. În repriza a doua, Marinescu a restabilit egalitatea pentru prahoveni. Lupii galbeni au preluat apoi conducerea, în urma reuşitei lui Bogdan Rusu. Pe final, Petrolul a primit penalty, după un fault comis de Şeroni. Arnăutu a transformat şi scorul final a fost 4-2 pentru ploieşteni.

Petrolul este pe patru în eşalonul secund, cu 77 de puncte. Trupa lui Gigi Mulţescu e la două puncte de locul de baraj, ocupat de U Cluj. În ultima etapă, gruparea de pe Ilie Oană va întâlni Academica Clinceni, care e deja promovată în Liga 1. Ca să ajungă la baraj, Petrolul trebuie să câştige acest joc. Prahovenii au nevoie şi de un eşec al Universităţii Cluj cu Pandurii. În penultima rundă, studenţii s-au impus cu 2-0 la Baloteşti. Primul gol a venit în minutul 42, de la Cristi Gavra. Al doilea gol a fost înscris de Alexandru Coman.

Ca să nu piardă locul 3, elevii lui Lobonţ sunt obligaţi să câştige jocul cu Pandurii. Dacă la final ar fi egalitate de puncte, între U şi Petrolul, câştig de cauză ar avea prahovenii. Lupii galbeni au avantajul golurilor marcate în deplasare. Cu 2-3 au pierdut la Cluj, iar acasă s-au impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele