Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Cipru s-a retras din preliminariile CM 2023 la handbal masculin, din cauza cazurilor de COVID. România va întâlni doar Israel şi Moldova

Handbal Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

Naţionala de handbal masculin a Ciprului a fost nevoită să se retragă de la turneul preliminar al CM2023, găzduit de Cluj-Napoca, începând de vineri. Ciprioţii au anunţat mai multe cazuri de Covid-19 în lot, iar EHF a validat retragerea echipei. România va juca astfel doar cu Israel şi Republica Moldova.

EHF precizează că, potrivit regulamentelor în vigoare, meciurile la care trebuia să participe echipa din Cipru vor fi câştigate de adversari cu 10-0 şi 2 puncte în clasament. Ciprul se alătură astfel altor două naţionale care nu au venit în decembrie în România. Elveţia şi Iran au renunţat atunci la Trofeul Carpaţi, tot din cauza unor îmbolnăviri”, a transmis şi FR Handbal.

În urma acestei veşti, România va întâlni Israel în prima partidă, vineri, de la ora 18.00 şi echipa Republicii Moldova, duminică, de la aceeaşi oră.

Suntem o echipă, asta este arma noastră, faptul că suntem uniţi. Cu tot respectul pentru jucători, noi nu avem o Cristina Neagu, un jucător de asemenea valoare, dar avem jucători care sunt buni şi dau totul pentru naţională. Uneori câştigi, alteori pierzi, dar trebuie să fii mereu mulţumit că ai făcut tot ce ai putut”, a comentat antrenorul Xavier Pascual înaintea partidelor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele