Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Ciro Immobile, încă un record pentru Lazio. Italianul este într-o companie selectă a golgheterilor, alături de Lewandowski, Messi şi Cristiano Ronaldo

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20183913/1/immobile.jpg

Ciro Immobile a înscris golul victoriei pentru Lazio în partida de pe teren propriu cu Parma, scor 1-0, în etapa a 36-a din Serie A, în direct pe Look Sport 3. Graţie reuşitei din minutul 90+5, Immobile a ajuns la 150 de goluri pentru ‘Biancocelesti’.

Immobile (31 de ani) ocupă locul 5 în clasamentul golgheterilor în acest sezon, cu 20 de reuşite.

Lazio păstrează şanse minime pentru o calificare în grupele Ligii Campionilor, deşi ocupă locul 6 în Serie A. Totuşi, Lazio şi-a asigurat participarea în grupele Europa League în sezonul următor.

Atacantul, care joacă pentru Lazio din 2016, a devenit primul jucător din Serie A care reuşeşte să înscrie cel puţin 20 de goluri pentru Lazio în patru sezoane diferite.

După ce a ajuns la 150 de goluri în tricoul echipei din Roma (în toate competiţiile), Ciro Immobile este depăşit doar de către Robert Lewandowski, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Harry Kane şi Kylian Mbappe într-un clasament al golgheterilor în activitate din cele mai importante 5 campionate din Europa.

45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ciro Immobile, potrivit Transfermarkt. Cel mai probabil, va fi atacantul titular al Italiei la EURO 2020.

Sursa foto: Twitter Lazio

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele