Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Clinceni – CFR Cluj 0-1. Campioana en titre are 5 puncte avans în fruntea play-off-ului! CFR-ul a 'ucis' jocul în repriza a doua, după o primă repriză spectaculoasă

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20159220/15/bs5a5059.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Echipa pregătită de către Edi Iordănescu are 5 puncte avans în fruntea clasamentului, cel puţin până la meciul FCSB-ului la Botoşani.

A fost o primă repriză spectaculoasă la Clinceni, în care ambele echipe şi-au creat ocazii importante de gol.

Cătălin Itu a înscris în minutul 6, după devierea ideală a lui Andrei Burcă.

Adrian Păun putea să dubleze avantajul oaspeţilor în prima repriză, dar a nimerit bara.

În repriza a doua, CFR Cluj a preferat să protejeze avantajul, iar Academica Clinceni n-a reuşit să-şi creeze ocazii importante.

CFR Cluj şi-a asigurat încă o etapă pe primul loc, iar Academica Clinceni rămâne ultima clasată în play-off.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20159220/16/claament-cfr.jpg


Academica Clinceni - CFR Cluj 0-1 (Itu 6'), pe Look Sport

  • Clinceni: Ureche - F. Achim, Bilali, Gardoş, Dobrescu - Cebotaru (Chandarov 84'), Cascini - A. Popa (Pîrvulescu 73'), Rusescu, Cordea – Chunchukov (Markovic 73').
  • CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu (Sigurjonsson 66'), Bordeianu, Gîdea (Chipciu 5') (Hoban 78') - Deac, Omrani (Debeljuh 78'), Păun (Costache 66')
Rezerve neutilizate:
Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Ventura, Patriche, Longher. Antrenor: Ilie Poenaru.
CFR Cluj: Sandomierski - C. Manea, Ben Youssef, Soares. Antrenor: Edi Iordănescu.

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! CFR Cluj câştigă cu 1-0 la Clinceni! A fost o repriză secundă modestă, de luptă, după o primă repriză spectaculoasă.

Min. 90: Cartonaşe galbene pentru doi jucători ai CFR-ului, Hoban şi Sigurjonsson.

Min. 86: Cartonaş galben pentru Edi Iordănescu, pentru proteste!

Min. 84: Schimbare la Clinceni: a ieşit Cebotaru, a intrat Chandarov.

Min. 78: Dublă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Chipciu şi Omrani, au intrat Debeljuh şi Hoban.

Min. 73: Dublă schimbare la Clinceni! Au ieşit Chunchukov şi Adi Popa, au intrat Markovic şi Pîrvulescu.

Min. 71: Cartonaş galben pentru Camora (CFR)!

Min. 66: Dublă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Păun şi Itu, au intrat Costache şi Sigurjonsson.

Min. 51: Ocazie pentru Clinceni! În urma unei centrări din lovitură liberă, Gardoş a reuşit o lovitură de cap din 6 metri, dar mingea s-a dus în plasa laterală.

Min. 50: Ocazie imensă pentru Academica Clinceni! Chunchukov a scăpat singur cu portarul, la limita ofsaidului, a încercat să-l dribleze pe Arlauskis, care a împins mingea. Ulterior, atacantul gazdelor a încercat un lob, dar Arlauskis a blocat din nou mingea. Oaspeţii protestează vehement şi susţin că Chunchukov se afla în ofsaid, iar reluările par să certifice cauza CFR-ului.

Min. 48: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Omrani a pătruns în careu şi a şutat către colţul lung, dar portarul Ureche a respins mingea. Apărarea Clinceniului pare anesteziată, întrucât Omrani şi-a găsit drum către poartă fără să aibă opoziţie.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru oaspeţi, care au ratat mai multe ocazii clare de gol!

Min. 45+2: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Itu a centrat în 6 metri pentru Chipciu, care a încercat să înscrie printr-o execuţie prin alunecare. Portarul Ureche a reuşit să blocheze mingea.

*Selecţionerul Mirel Rădoi este în tribunele arenei din Clinceni.

Min. 37: Ocazie pentru Clinceni! Rusescu a executat bine o lovitură liberă de la marginea careului, iar portarul Arlauskis a prins mingea în doi timpi.

Min. 35: Cartonaş galben pentru Bordeianu (CFR Cluj), pentru un fault la marginea careului! Urmează o lovitură liberă periculoasă pentru gazde.

Min. 23: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Chipciu i-a pasat lui Omrani în careu, iar atacantul francez a şutat puternic, dar portarul Ureche a respins mingea.

Min. 15: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun a şutat senzaţional de la marginea careului, iar mingea a lovit bara.

Min. 13: Ocazie mare pentru Clinceni! Adi Popa a pătruns în careu şi a fost blocat în ultimul moment de către Camora, exact când se pregătea să şuteze.

Min. 10: Ocazie pentru CFR Cluj! Chipciu a executat înşelător un corner, cu efect spre poartă, dar Ureche a fost pe fază şi a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 9: Ocazie pentru Clinceni! Raul Rusescu a fost găsit nemarcat în careu, cu o centrare, dar lovitura sa de cap este slabă.

Min. 6: GOL pentru CFR Cluj! 0-1! A înscris Cătălin Itu, din pasa lui Andrei Burcă.

Min. 6: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul a respins mingea în corner.

Min. 5: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Gîdea, a intrat Chipciu.

UPDATE 17:00 A început meciul de la Clinceni!

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20159220/2/clasament-cfr-inainte.jpg

Performera ultimei etape din play-off, Academica Clinceni, vine după o victorie neaşteptată contra Craiovei şi e pusă pe fapte mari şi în meciul cu CFR Cluj. În tur, în Gruia, campionii s-au impus la pas, scor 3-0. De altfel, în cele cinci confruntări directe de când ilfovenii au promovat, CFR Cluj a câştigat fără emoţii toate cele cinci meciuri.

Totuşi, partida de la Clinceni pare deschisă oricărui deznădământ. După patru înfrângeri consecutive în primele meciuri jucate din istorie jucate în play-off, ilfovenii au lovit când părea mai puţin probabil, în partida cu Craiova, echipă care tocmai câştigase cu CFR şi FCSB. 
 
De cealaltă parte, CFR Cluj vine după remiza pe terenul principalei contracandidate la titlu, FCSB, scor 1-1 şi nu îşi poate permite să risipească cele două puncte avans faţă de echipa lui Gigi Becali. De altfel, campionii sunt primii în acest moment şi au 42 de puncte, devansând-o pe FCSB, care are numai 40. În schimb, Clinceniul rămâne ultima în play-off, în pofida succesului cu Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele