VIDEO | CLUB BRUGGE O EGALEAZĂ DRAMATIC PE GALATASARAY ȘI E CA ȘI CALIFICATĂ ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MOSCOVA - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | CLUB BRUGGE O EGALEAZĂ DRAMATIC PE GALATASARAY ȘI E CA ȘI CALIFICATĂ ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MOSCOVA

Galatasaray Istanbul și Brugge au terminat la egalitate, 1-1, în grupa A din cadrul UEFA Champions League. În direct pe Look Sport, turcii au deschis scorul rapid, în minutul 11, când Buyuk l-a învins pe Mignolet. Brugge a pus apoi stăpânire pe joc și a reușit să egaleze în minutul 90+2 prin Diatta. Autorul golului a văzut imediat galben, după ce și-a dat jos tricoul pentru a sărbători, iar cum mai avea un galben luat înainte, a fost eliminat. Și tot atunci a văzut și Mata al doilea galben – și implicit cartonașul roșu – astfel că belgienii au terminat cele 8 minute suplimentare cu doi jucători mai puțin pe teren, dar au reușit să reziste până la capăt.

Belgienii pleacă de la Istanbul cu un punct mare cât o calificare. Cum în etapa următoare, ultima, ambele echipe vor avea meciuri imposibile – Galatasaray la Paris cu PSG, iar Brugge acasă, cu Real Madrid, belgienii sunt favoriți să obțină calificarea în primăvara europeană. În acest moment, înaintea derby-ului dintre Real Madrid și Paris Saint-Germain, clasamentul arată astfel:

În grupa D, Leverkusen a reușit să se impună la Mosocova, 2-0 cu Lokomotiv, după ce pierduseră în tur, în Germania, 1-2. În direct pe Look Plus, Zhemaletdinov a deschis scorul încă din minutul 11 cu un gol nefericit în propria poartă. Nemții au intrat la pauză în avantaj, iar la 10 minute de la reluare au dat lovitura decisivă prin Bender.

Leverkusen este acum sigură de calificarea în primăvara europeană, cel mai probabil în Europa League. Totuși, „aspirinele” mai au șanse chiar și la locul 2 în clasament și implicit să se califice în faza următoare a UEFA Champions League. Înaintea meciului dintre Juventus și Atletico, clasamentul arată astfel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine