Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Comuna Recea - Petrolul 1-2! Dubla lui Buhăescu trimite toate punctele la Ploieşti

Liga II Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19517529/1/rps0691.jpg


Petrolul s-a impus în partida disputată în deplasare cu Comuna Recea, scor 2-1, la capătul unui meci în care gazdele au jucat în inferioritate numerică încă din minutl 24, când Bakmaz a fost eliminat.

Chiar şi aşa, Comuna Recea a fost aproape de o nouă surpriză, după ce Oiţă a deschis scorul în minutul 48, în urma unui corner. Oaspeţii au avut însă nevoie de doar cinci minute pentru a întoarce scorul, graţie unei duble reuşită de Buhăescu, în minutele 67 şi 72.

Graţie acestui succes, Petrolul a urcat pe locul 5 în Liga 2, cu 13 puncte acumulate în 7 etape.

 

Comuna Recea - Petrolul 1-2 (Oiţă 48 / Buhăescu 67 - pen, 72)

Min. 72 GOOOL Petrolul! Buhăescu reuşeşte dubla, cu o lovitură de cap din apropiere, iar Petrolul întoare meciul în doar 5 minute.

Min. 67 GOOOL Petrolul! Buhăescu restabileşte egalitatea, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Oiţă.

Min. 48  GOOOL Comuna Recea! Gazdele deschid scorul în urma unui corner, prin Gabriel Oiţă, deşi joacă în inferioritate numerică din prima repriză.


Comuna Recea încearcă o nouă surpriză în Liga 2 în partida cu Petrolul. Gazdele sunt doar pe locul 19 în clasament, dar vin după două rezultate excelente pe teren propriu: victorie cu Rapid şi remiză cu FC U Craiova, două dintre candidatele la promovare.

Petrolul îşi propune şi ea promovarea în Casa Liga 1 în acest sezon, iar o victorie i-ar ajuta pe ploieşteni să urce pe un loc de play-off. Ultimele două rezultate n-au fost pe gustul fanilor, Petrolul fiind învinsă de Călăraşi pe teren propriu şi remizând în deplasarea cu Viitorul Târgu-Jiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele