Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | Concluziile lui Nicolae Dică după ultimele meciuri de pregătire înaintea Jocurilor Olimpice. "Sunt foarte mulţumit de jucători"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20237930/1/dica.jpg

Echipa naţională U23 a României a încheiat cantonamentul de la Marbella, Spania, în care a disputat două meciuri amicale: 0-1 cu Mexic şi 1-0 cu Australia. Nicolae Dică, cel care i-a condus pe ‘tricolori’ la această acţiune, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor.

Dică a recunoscut că mulţi dintre jucătorii convocaţi pentru această acţiune nu vor face parte din lotul ‘tricolorilor’ pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate în perioada 21 iulie - 7 august. România are adversare accesibile în grupă: Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Marţi, în direct pe Prima TV, România a învins Australia, o altă echipă calificată la Jocurile Olimpice, graţie reuşitei lui George Ganea din minutul 10.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest joc, a fost o partidă foarte bună, mai ales a doua repriză. Mă bucur că băieţii au pus în practică ce am făcut la antrenament... pe faza defensivă, am făcut un presing sus, am recuperat repede mingea... pe faza ofensivă, ne-am creat multe ocazii de a marca, am avut o posesie bună. Am reuşit să facem ce ne-am dorit. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru toată perioada pe care am petrecut-o aici. Au dat dovadă de profesionalism, au dat 100% la fiecare antrenament. Păcat pentru meciul cu Mexic, un rezultat de egalitate era bun şi îl meritam.

Am întâlnit două echipe bune, cu un plus pentru Mexic. Am văzut acolo jucători de mare calitate de la mijlocul terenului în sus. Sunt foarte mulţumit de jucătorii pe care i-am adus aici. În discuţia pe care am avut-o cu Mirel, am spus că sunt jucători pe care ne putem baza şi cred că o parte dintre ei vor ajunge la echipa mare, pentru că au calitate", a spus Nicolae Dică, pentru FRF TV.

mail-share icon Email
viewscnt