Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Concordia Chiajna - FC U Craiova 0-0. 'Alb-albaştrii' rămân neînvinşi în Liga a 2-a

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20034377/9/rps5811.jpg

Concordia Chiajna a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 0-0, în etapa a 17-a din Liga a 2-a, în direct pe Look Sport. 'Alb-albaştrii' rămân neînvinşi în acest sezon şi păstrează prima poziţie în clasament.

Ovidiu Stângă a debutat pe banca tehnică a echipei oltene, dar meciul a fost marcat de accidentarea portarului Robert Popa (17 ani), care a fost înlocuit în repriza a doua.

A fost un meci extrem de tensionat, cu multe faulturi urâte şi 8 cartonaşe galbene. Ambele echipe şi-au creat ocazii importante de gol.

În minutul 11, Anghelina (Craiova) a executat o lovitură liberă de la peste 20 de metri, lateral stânga, dar portarul Chesneau a intervenit salvator şi a deviat mingea peste transversală.

În minutul 13, Llullaku a fost aproape de gol pentru Concordia, din semi-foarfecă, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

În minutul 20, Chiajna a fost din nou aproape de gol, dar portarul Popa a intervenit excelent la şutul lui Hergheligiu din careu.

În minutul 50, Raicea a fost aproape de gol, la câteva minute după ce a intrat pe teren pentru Craiova. Portarul Chesneau a avut o intervenţie excelentă.

În minutul 54, Llullaku a ratat o ocazie mare pentru Concordia Chiajna, după ce a şutat pe lângă poartă din 6 metri.

În minutul 62 al meciului de la Chiajna, mijlocaşul Gabriel Deac de la Concordia s-a ciocnit cu portarul oaspeţilor, Robert Popa. Popa (17 ani) a rămas întins pe gazon, iar echipa medicală a intervenit rapid pentru a opri o sângerare în zona feţei.

După ce a primit îngrijiri medicale, Popa s-a ridicat de pe gazon şi părea că poate să continue meciul. La scurt timp însă, a căzut din nou pe teren. Cel mai probabil, tânărul portar a suferit o comoţie.

În cele din urmă, Robert Popa a fost înlocuit în minutul 68 de către antrenorul Ovidiu Stîngă cu Mario Enache, alt portar în vârstă de 17 ani.

În ultimul sfert de oră, fiecare dintre echipe şi-a creat câte o ocazie mare de gol: în minutul 73, Deac pentru Concordia, iar în minutul 80, Bălan pentru Craiova.

Concordia Chiajna: Chesneau – Borţa, Marc (cpt.), Ion, Cherecheş – Lazăr, Piper (Ciucureanu 86′) – Deac (Younes 73′), Cocoş (Dumitru 59′), Hergheligiu (Rosado 86′) – Lullaku

U Craiova: Popa (Enache 68′) – Negru, Gugu (cpt.), Diallo (Ispas 76′), Huyghebaert – Anghelina (Cristea 78′), Albu, Baeten – Luboya (Compagno 78′), Bălan, Voicu (Raicea 46′)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20034377/10/clasament-craiova-liga-2.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele