Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”

VIDEO | Concordia Chiajna s-a încurcat în etapa a 15-a a Ligii a 2-a! A făcut doar 0-0 cu Dunărea Călăraşi

Liga II Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20477853/2/concordia-11.jpg

Concordia Chiajna a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 2. Dunărea Călăraşi ocupă locul 18 în clasament, în timp ce Concordia este pe 4.

Meciul Hermannstadt – Petrolul se va disputa vineri, confruntările Unirea Constanţa – CS Comunal Şelimbăr, Poli Iaşi – Unirea Dej, Metaloglobus Bucureşti – Ripensia Timişoara, Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Slobozia şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila sunt programate sâmbătă, partida Politehnica Timiţoara - CSA Steaia se va disputa duminică, iar partida Universitatea Cluj – Astra va avea loc marţi, 30 noiembrie.

Lider în clasament este Petrolul, cu 39 de puncte. Pe locul doi se  află Universitatea Cluj, cu 33 de puncte, iar pe trei este Hermannstadt, cu 31 de puncte. Concordia Chiajna este pe 4, cu 31 de puncte, iar Dunărea Călăraşi este pe 18, cu 4 puncte.


Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi se întâlnesc în etapa a 15-a a Ligii a 2-a, azi de la 19:30 pe Look Sport+. Cele două se află în situaţii total opuse, ilfovenii sunt pe locul 4, iar călărăşenii pe poziţia a 18-a.

 

Concordia Chiajna vine însă după un eşec, 0-1 cu liderul Petrolul. De partea cealaltă, Dunărea Călăraşi are şapte înfrângeri la rând în campionat, iar runda trecută a cedat cu 0-2 în faţa Viitorului Pandurii.

Ultimul meci direct dintre cele două a avut loc în urmă cu exact un an, iar Concordia a câştigat pe teren propriu cu 2-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele