Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Concordia – Unirea Slobozia 1-1. Ilfovenii salvează un punct în prelungiri

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20393233/5/con-slo.jpg
 
Meci spectaculos în prologul etapei din Liga 2. Concordia Chiajna a ratat şansa de a se distanţa în fruntea clasamentului, după ce a terminat pe teren propriu la egalitate, scor 1-1, cu Unirea Slobozia.
 
Elevii lui Claudiu Niculescu a făcut o primă repriză mai bună, dar s-au văzut conduşi pe final de meci. Căpitanul Andrei Marc a marcat golul izbăvirii în prelungiri şi astfel cei de la Concordia rămân neînvinşi în actualul sezon.
-------------------------------------------------

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 1-1 (Marc 90+2 / Ivan 84)

Echipele de start:
  • Concordia: Silveanu – Ct. Alexe, Palmeş, Marc (cpt.), Cherecheş – Biceanu, L. Ion – Duşmanu, Anghelina, Val. Lazăr – Younes
  • Unirea: Gurău – Ibrian (cpt.), I. Dinu, Gab. Lazăr, Perju – Cruceru, Coadă – Bolohan, Greu, M. Matei – Al. I. Stoica

Minutul 90+2: GOL Concordia! Vali Lazăr centrează la semiînălţime pentru Andrei Marc care vine lansat şi înscrie cu capul din 6 metri.

Minutul 84: GOL Unirea! Defensiva Concordiei este prinsă pe picior greşit, Bolohan are spaţiu de manevră şi pasează la Ivan, care reuşeşte să deschidă scorul, cu o execuţie din întoarcere.

Minutul 41: Concordia e aproape de a deschide scorul, după o lovitură liberă. Marc vine foarte bine la prima bară şi reia dintr-o poziţie dificilă, dar Gurău scoate fantastic de sub bară. Mingea revine la căpitanul gazdelor, care trimite peste cu capul, deşi avea poarta goală în faţă.
 
 
Minutul 10: Younes Hamza are şansa de a deschide scorul, dar algerianul trage slab din 6 metri.
 
 
Minutul 1: A început partida din Ilfov!
 
Concordia Chiajna este la fel ca Hermannstadt neînvinsă, cele două fiind singurele echipe invincibile din liga secundă. Totuşi, ilfovenii au arătat evoluţii inconstante, dovadă şi semieşecul de pe teren propriu cu codaşa Viitorul Târgu Jiu, în urmă cu două etape.
 
În schimb, Unirea Slobozia pare că a obosit, după un start excelent. Dacă în primele trei etape au obţinut tot atâtea victorii, ialomiţenii nu au mai câştigat niciun meci din ultimele trei, când au obţinut două remize şi au pierdut în ultima etapă chiar pe teren propriu, 0-2 cu Petrolul Ploieşti.
 
După 6 runde, Concordia este lider cu 16 puncte, în timp ce echipa din Slobozia e pe poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele