Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO | Controversă în Dinamo - UTA: Butha, eliminat direct pentru o lovitură asupra lui Torje!

Liga I Publicat pe 2 oct 2021
mail-share icon Email


Finalul primei reprize din Dinamo - UTA Arad, meci transmis pe Look Sport de la ora 16:30, a fost unul foarte controversat, iar albanezul Idriz Batha a plecat mai devreme la vestiare după o intrare la Torje pe care arbitrul Marian Barbu a considerat-o suficient de puternică pentru a-i acorda direct cartonaşul roşu.
După ce a recuperat o minge din picioarele lui Torje, Batha a vrut să-şi protejeze poziţia obţinută şi şi-a folosit braţul pentru a-l ţine la distanţă pe mijlocaşul ofensiv al lui Dinamo. A făcut-o însă într-un mod agresiv şi şi-a lovit adversarul, iar Marian Barbu nu l-a iertat. Arbitrul de centru nu a stat pe gânduri, a scos din buzunar cartonaşul roşu şi i-a lăsat pe arădeni în zece oameni, declanşând protestele vehemente ale elevilor lui Laszlo Balint, în frunte cu căpitanul Florin Iacob.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele