Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | COŞMARUL CONTINUĂ: FCSB PIERDE ŞI CU POLI IAŞI ŞI AJUNGE LA 4 ÎNFRÂNGERI DIN 6 MECIURI

Uncategorized Publicat pe 18 aug 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19231373/1/poli-iasi.jpg

Echipa lui Gigi Becali are un început de sezon sub orice critică. FCSB nu se regăseşte, este la 10 puncte de liderul CFR Cluj, dar cea mai mare problemă este jocul, care nu lasă loc pentru prea multe speranţe.

Astăzi, Poli Iaşi a început mai bine partida de la Piteşti şi a irosit câteva situaţii bune în primele minute prin Andrei Cristea. Şi tot moldovenii au fost cei care au deschis scorul cu 5 minute înainte de pauză. Atunci, acelaşi Andrei Cristea a executat o lovitură liberă, iar Frăsinescu a reluat cu capul, 1-0 pentru Poli Iaşi.

După reluare, FCSB a egalat dintr-un penalty făcut cadou de centralul Marcel Bârsan. Tănase a transformat cu siguranţă în minutul 52 şi FCSB spera din nou. A venit însă minutul 73 şi Poli Iaşi a revenit la conducere, după ce şutul lui Loshaj l-a surprins pe portarul Vlad, care a gafat inexplicabil. Eroarea portarului lui FCSB s-a dovedit decisivă, iar moldovenii pleacă învingători de la Piteşti şi urcă pe locul secund, cu 14 puncte, tot atâtea câte are şi liderul CFR Cluj. În schimb, FCSB este o echipă în suferinţă, iar în clasament este pe locul 11, cu numai 4 puncte. De altfel, în acest debut de sezon, în Liga 1, echipa lui Gigi Becali a câştigat un singur meci, a terminat o dată la egalitate şi a pierdut de 4 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele