VIDEO | COȘMARUL CONTINUĂ: FCSB PIERDE ȘI CU POLI IAȘI ȘI AJUNGE LA 4 ÎNFRÂNGERI DIN 6 MECIURI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Uncategorized Video

VIDEO | COȘMARUL CONTINUĂ: FCSB PIERDE ȘI CU POLI IAȘI ȘI AJUNGE LA 4 ÎNFRÂNGERI DIN 6 MECIURI

Echipa lui Gigi Becali are un început de sezon sub orice critică. FCSB nu se regăsește, este la 10 puncte de liderul CFR Cluj, dar cea mai mare problemă este jocul, care nu lasă loc pentru prea multe speranțe.

Astăzi, Poli Iași a început mai bine partida de la Pitești și a irosit câteva situații bune în primele minute prin Andrei Cristea. Și tot moldovenii au fost cei care au deschis scorul cu 5 minute înainte de pauză. Atunci, același Andrei Cristea a executat o lovitură liberă, iar Frăsinescu a reluat cu capul, 1-0 pentru Poli Iași.

După reluare, FCSB a egalat dintr-un penalty făcut cadou de centralul Marcel Bârsan. Tănase a transformat cu siguranță în minutul 52 și FCSB spera din nou. A venit însă minutul 73 și Poli Iași a revenit la conducere, după ce șutul lui Loshaj l-a surprins pe portarul Vlad, care a gafat inexplicabil. Eroarea portarului lui FCSB s-a dovedit decisivă, iar moldovenii pleacă învingători de la Pitești și urcă pe locul secund, cu 14 puncte, tot atâtea câte are și liderul CFR Cluj. În schimb, FCSB este o echipă în suferință, iar în clasament este pe locul 11, cu numai 4 puncte. De altfel, în acest debut de sezon, în Liga 1, echipa lui Gigi Becali a câștigat un singur meci, a terminat o dată la egalitate și a pierdut de 4 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine