Ultima oră
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali

VIDEO | Cosmin Contra a venit la antrenamentul naţionalei de tineret, la Budapesta

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080406/1/antrenament-tineret.jpg

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a împărţit azi lotul în două grupe, la Budapesta. Titularii din meciul de aseară cu Ţările de Jos au efectuat o şedinţă de refacere, iar ceilalţi jucători au efectuat un antrenament, la care a asistat şi Cosmin Contra.

România U21 a debutat cu un egal la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, 1-1 cu Ţările de Jos. Urmează confruntarea cu Ungaria, pe 27 martie, de la ora 19:00, la Budapesta.

Potrivit FRF, titularii din meciul de aseară au efectuat o şedinţă de refacere la hotelul Marriott, casa tricolorilor de la Budapesta. Aceştia au făcut masaj, saună, bazin cu apă caldă şi bazin cu apă rece.

Ceilalţi jucători din lot au mers la terenul de antrenament unde s-au pregătit normal. Aici a fost prezent şi Cosmin Contra, fostul selecţioner al reprezentativei de seniori, aflat la Budapesta ca reprezentant UEFA.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080406/2/contra-mutu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele