Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Cosmin Contra e blocat la Dinamo! "N-au vrut să ne despărţim amiabil. Nu mă mai identific cu minciunile continue"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19623978/1/contra.jpg

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo, dar conducerea clubului nu a acceptat rezilierea contractului cu antrenorul. Contra n-a mai vrut să-şi cheme jucătorii în cantonament înaintea meciului cu FC Voluntari, transmis în direct de Look Sport, de la ora 20:30.

Cosmin Contra (44 de ani) a lansat încă un atac dur la adresa investitorilor spanioli, precizând că s-a săturat de minciunile lui Pablo Cortacero.

După 10 meciuri, Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 6 puncte.

"Vor pleca tot mai mulţi oameni, atât timp cât situaţia este aşa cum este la nivel administrativ. Există o stare agravată de neplată la nivel de club, care se răsfrânge asupra oamenilor, care au familiile lor. Sper ca, în ceasul al doisprezecelea, să se rezolve aceste probleme, pentru că e o situaţie dramatică.

Încercăm să câştigăm meciul. Am renunţat la intrarea în cantonament, eu am ales să vină în ziua jocului. Sunt profesionişti şi am ales această soluţie.

Eu am venit cu o propunere, imediat după meciul cu Astra. Din păcate, n-am avut răspunsul pe care-l aşteptăm. Continuăm relaţia, dar ambele părţi îşi doresc să ne despărţim. Din partea lor, nu există disponibilitate de a ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă. Şi n-o să aibă de pierdut decât clubul. Eu am vrut să vin în ajutorul clubului şi să mă îndepărtez de acest proiect. Nu mă mai identific cu minciunile continue care sunt la acest club.

Şi dacă o să câştig azi, e aceeaşi discuţie. Ar trebui să fie mai serioşi şi să ne despărţim pe cale amiabilă", a spus Cosmin Contra la Look Sport, înaintea meciului Dinamo - Voluntari.

Echipele de start:

Dinamo: Mejias – Isma Lopez, Ehmann, Puljic, Sorescu – Gol, Anton – Fabbrini, Măgureanu, Juan Camara – Nemec.

Voluntari: Rîmniceanu – Al. Vlad, Fl. Achim, Balaur, Grădinaru – Ion Gheorghe, Pablo de Lucas, Borţoneanu – Lopes, Betancor, Mailat

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele