Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

VIDEO | Cosmin Contra se teme că poate fi demis! "Partida cu Sepsi va fi o finală pentru mine"

Dinamo Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19518577/1/cosmin-contra-dinami.jpg

Situaţie complicată la Dinamo! ‘Roş-albii’ nu au rezolvat problemele financiare, iar echipa a început modest sezonul, cu doar 5 puncte după 7 etape. Antrenorul Cosmin Contra se teme că poate fi demis dacă nu va obţine un rezultat bun în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de sâmbătă.

Aseară, Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-1, pe Arena Naţională. Alex Cicâldău a înscris în minutul 28, din penalty.

Dinamo şi-a creat mai multe ocazii de gol (raport 8-5) şi a avut o posesie superioară (56-44%), dar nu a reuşit să înscrie.

Fiecare înfrângere face ca următorul meci să fie o finală, aşa cum va fi pentru mine partida de sâmbătă cu Sepsi. E necesară o victorie pentru a urca în clasament, pentru că rezultatele sunt cele care ţin antrenorul în funcţie. Eu, din păcate, din 6 meciuri am doar o victorie şi un rezultat de egalitate. Foarte puţin. Dacă nu începem să câştigăm, va fi o problemă foarte mare, presiunea va fi din ce în ce mai mare.

Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul. Nu ştiu dacă există răbdare din partea conducerii. Acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine, rezultatele te ţin în funcţie. Dacă nu vom câştiga foarte repede, există posibilitatea ca noii proprietari să se gândească la o schimbare. Pentru că întotdeauna când nu sunt rezultate, cade antrenorul”, a spus Cosmin Contra la finalul partidei.

Dinamo este pe antepenultimul loc în Liga 1, cu doar 5 puncte după primele 7 etape.’Câinii roşii’ au trei înfrângeri consecutive.

 

 

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo este programat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport +.

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele