Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Craiova acuză arbitrajul, după înfrângerea neaşteptată cu Chindia! Cârţu: "Cum e posibil să dai asemenea penalty?"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19578522/3/arbitru-craiova-chindia.jpg

Universitatea Craiova se menţine pe primul loc în Liga 1, chiar dacă a pierdut neaşteptat cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, în Bănie, în etapa a 10-a. Preşedintele ‘alb-albaştrilor’, Sorin Cârţu, a acuzat arbitrajul lui Cătălin Popa şi susţine că echipa lui a fost dezavantajată clar în ultimele meciuri.

La Craiova, în direct la Look Sport+, Chindia s-a impus la limită, graţie reuşitei lui Daniel Popa, din penalty, în minutul 30.

Daniel Florea a obţinut lovitura de la 11 metri, după un contact cu Marius Constantin. Faza nu a fost clară, fundaşul Craiovei încercând să-l evite pe atacantul Chindiei.

Chindia a cerut penalty şi în minutul 12, când Acka a avut o intervenţie neglijentă asupra lui Neguţ.

"Trebuie să luăm în calcul şi acest handicap cu care echipa porneşte, provocat de arbitraj. La meciul cu Clinceni, la faza golului este fault la Bancu. La Mediaş, penalty inexistent. Craiova este dezavantajată evident. Noi aflăm doar înainte de meci cine ne arbitrează.

Ce să înţeleg din arbitrajul lui Popa, când se dă penalty aşa? Au ţipat nişte sceleraţi şi ce faci acum, o arbitrezi pe Craiova aşa? Aia e treaba lui Bergodi dacă îşi dă demisia, echipa merge mai departe. Dar echipa porneşte mereu cu un handicap din cauza arbitrajului.

Cum e posibil să dai asemenea penalty? Ai venit să plăteşti nişte datorii? Începeţi să greşiţi contra noastră? Noi suntem cobai? Să nu ne batem joc de investiţiile care se fac", a spus Sorin Cârţu la DigiSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19578522/4/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri