Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO |CRAIOVA CÂŞTIGĂ CATEGORIC LA IAŞI ŞI SE APROPIE LA DOAR 3 PUNCTE DE LIDERUL CFR CLUJ. CELE DOUĂ ECHIPE SE VOR ÎNFRUNTA CHIAR ETAPA VIITOARE

Video Publicat pe 15 feb 2020
mail-share icon Email

Poli Iaşi nu reuşeşte încă să se lege, iar moldovenii nu au mai câştigat un meci oficial din data de 28 octombrie 2019, atunci când învingeau surprinzător liderul CFR Cluj. Nici venirea lui Mircea Rednic nu pare să aibă, cel puţin până acum, efectul aşteptat. Trupa din Copou are sub comanda lui Rednic 3 înfrângeri din tot atâtea partide oficiale, toate jucate în 2020.

În această seară, a fost rândul Universităţii Craiova să câştige în faţa ieşenilor cu 5-2. În direct pe Look Plus, Niţu (în minutul 10), Cicâldău (16 - din penalty) şi Bălaşa (22) au făcut rapid 3-0 pentru olteni. Târziu a venit şi replica Politehnicii Iaşi, care s-a apropiat periculos, 2-3, după golurile lui Frăsinescu (52) şi De Iriondo (69). Finalul le-a aparţinut însă tot oaspeţilor. Bancu (81) şi Koljic, cu două minute înainte de final, au stabilit scorul partidei, 5-2 pentru Craiova.

După acest succes, oltenii se apropie la 3 puncte de liderul CFR Cluj. Universitatea Craiova e a doua în clasament, are 46 de puncte şi va înfrunta peste exact o săptămână pe CFR, chiar pe teren propriu.

În schimb, lucrurile stau cum nu se poate mai prost pentru echipa lui Mircea Rednic. Ieşenii se află în acest moment pe locul 12, antepenultimul, şi au doar 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele