Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Craiova, cinci partide la rând fără victorie. Papură e complet resemnat. ”Am făcut o primă repriză bună, în care am dominat”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19926524/1/papura.jpg

Universitatea Craiova remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a 18-a din Casa Liga 1. Au marcat Papp (45') pentru gazde şi Artean (47') pentru oaspeţi.

Oltenii pierd contactul cu tandemul fruntaş FCSB - CFR. La finalul partidei de sâmbătă seara, Corneliu Papură a declarat că echipa sa a făcut o primă repriză foarte bine, în care a şi marcat prin Papp, dar în actul secund adversarii au dominat şi au reuşit să restabilească egalitatea.

Papură a mai punctat faptul că Mamut a ratat nepermis de mult şi nu a putut da informaţii despre revenirea lui Koljic în compartimentul ofensiv.

”Am făcut o primă repriză bună în care am dominat. În partea a doua, au echilibrat ei, dar tot noi am avut cele mai mari ocazii.

Am schimbat la pauză pentru că Mateiu avea deja galben. În plus, am crezut că vin jucători mai proaspeţi. Cred că am suferit fizic, am pierdut multe dueluri, nu am mai reuşit să recuperăm repede mingea, iar asta a făcut ca adversarul să ne împingă spre poarta noastră.

Mamut a avut şi azi ocazii să înscrie, sper să treacă peste aceste nereuşite şi să marcheze. Nu ştiu când revine Koljic!”, a declarat Corneliu Papură.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri