Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Craiova, gata de o rivalitate incendiară: "Acest oraş va trăi periculos. Ultraşii sunt la FC U, dincolo sunt "sămânţarii". Se va lăsa cu scântei!"

Liga II Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email


Marcel Puşcaş, fost preşedinte la FC U Craiova, se aşteaptă ca oraşul din Bănie să treacă printr-o rivalitate de foc odată cu promovarea echipei lui Adrian Mititelu în prima ligă, alături de CS U Craiova. Fostul fotbalist de la Steaua şi Rapid îl apreciază pe omul de afaceri ajuns între timp la închisoare şi a explicat, la Look Sport LIVE, de ce a ales să iasă din proiectul acestuia.
"Este mare lucru ce se întâmplă la Craiova. Răspunsul lui Adrian Mititelu a venit datorită a două lucruri: o obligaţie şi o dragoste faţă de fotbal, venită dragostea şi din partea suporterilor, şi datorită posibilităţior financiare pe care le are. Parcursul a fost foarte bun, s-a promovat în Liga 2 fără înfrângere. Echipa a condus cam tot timpul ostilităţile, s-au făcut transferuri importante, bune pentru Liga 2, pentru obiectiv. Lucrurile sunt deja tranşate, în ciuda calculelor pe care le mai fac unii şi alţii, mai ales că se încurcă ele între ele. Le mai trebuie un egal!
 
Acest oraş va trăi periculos. Taberele sunt împărţite, ultraşii majoritari sunt la FC U Craiova. Dincolo sunt "sămânţarii", aşa cum le spun ultraşii. Probabil se va lăsa cu scântei în Liga 1, iar timpul va decide cine va avea stabilitate. Diferenţa e că Mititelu e băstinaş, e implicat de ani buni în fotbal şi dragostea lui pentru acest club îl face capabil să vândă tot ce are. Multe lucruri pozitive i s-au întâmplat în viaţă datorită fotbalului, dar şi multe lucruri negative. E de apreciat tenacitatea lui, nu ştiu câţi investitori din fotbal, odată ce le-au repornit nişte afaceri, ar mai fi investit milioane de euro într-o echipă, ştiind că au probleme cu vechea echipă", a declarat Puşcaş, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.

"Trebuie să fii puţin nebun să bagi atâţia bani"

Puşcaş a plecat de la Craiova într-un moment în care nu mai era pe aceeaşi lungime de undă cu Adrian Mititelu şi consideră că o mică doză de nebunie îl împinge pe acesta spre investiţii în echipa de fotbal, în ciuda greutăţilor prin care a trecut de-a lungul timpului:
 
"E pasiunea. Trebuie să fii puţin nebun să bagi atâţia bani! O nebunie frumoasă. Trebuie să iubeşti fotbalul, clubul, oraşul, comunitatea. Probabil că Adrian Mititelu s-a simţit şi puţin obligat faţă de suporteri. Aceşti suporteri au însoţit echipa în campionatul judeţean. Această echipă nu se referă strict la dragostea craiovenilor sau oltenilor, sunt în Ardeal foarte mulţi suporteri, în Banat. A fost meciul de Cupă cu U Cluj, acum un an şi ceva, eram în Liga 3 şi au fost 12.000 de spectatori. A doua zi a jucat CS U Craiova cu Reşiţa, tot pe Oblemenco, şi au fost 5.000 de fani.
 
Bineînţeles că mi-aş fi dorit să mai fiu preşedinte. Dar mai sunt şi discuţii, lucruri...De multe ori am vorbit aceeaşi limbă, de multe ori nu. Am horătât să ne despărţim. Până la urmă sunt banii lui, e gândirea lui. Nu poţi schimba mare lucru, până la urmă ştie fotbal şi mare nevoie de preşedinte nu are. Fotbalul se învaţă, dar nu e nimeni atotştiutor. Chiar dacă ştii fotbal, mai ai lucruri de învăţat. Adrian Mititelu e un patron de tip suporter, felul în care vede lucrurile este mentalitatea suporterilor. Un club profesionist cu adevărat trebuie să aibă un echilibru între ce-şi doresc suporterii, care nu ţin financiar clubul, şi să aibă un echilibru, chiar dacă la un moment dat nemulţumeşti suporterii", a mai spus Puşcaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele