Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

VIDEO | Craiova – Hermannstadt 1-0. 10 meciuri consecutive fără eşec pentru ‘alb-albaştri’, care s-au apropiat la un punct de FCSB şi CFR Cluj

Superliga Publicat pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 24-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. ‘Alb-albaştrii’ s-au apropiat la un punct de primele clasate, FCSB şi CFR Cluj.

Alex Cicâldău a fost înger şi demon pentru Craiova. Mijlocaşul a ratat o ocazie imensă în minutul 15, când a şutat în bară din câţiva metri.

Cicâldău şi-a luat revanşa în minutul 33, când a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

Craiova a dominat clar meciul, raportul şuturilor pe poartă fiind 7-2 pentru gazde.

Mijlocaşul spaniol Juan Camara a debutat la Universitatea Craiova, fiind trimis pe teren în minutul 78.

Universitatea Craiova are cinci meciuri consecutive fără gol primit şi a prelungit seria de partide fără înfrângere la 11 (10 în Liga 1 şi unul în Cupa României).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19986953/17/clasament-craiova.jpg


  • Craiova: Pigliacelli – Bancu, Papp, Marius Constantin, Vătăjelu – Nistor (Screciu 78'), Mateiu (Bic 90+1') – Baiaram (Camara 78'), Cicâldău, Cîmpanu (Căpăţînă 68') – Ivan (Mamut 90+1').
  • Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ - Romario Pires, Addae (Dâlbea 61') - C. Popescu (Belu-Iordache 8') (Karanovic 81'), Aosman (Elbers 81'), Mayoral - Bagaric (Sîntean 61').

Min. 90+1: Dublă înlocuire la Craiova! Au ieşit Mateiu şi Ivan, au intrat Bic şi Mamut.

Min. 90: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! În urma unui corner, Pigliacelli a respins de două ori mingea după şuturile lui Matricardi din câţiva metri.

Min. 81: Dublă schimbare la Hermannstadt! Au ieşit Belu-Iordache şi Aosman, au intrat Karanovic şi Elbers.

Min. 78: Dublă schimbare la Craiova! Ies Nistor şi Baiaram, intră Screciu şi Camara. Este debutul la Craiova pentru mijlocaşul spaniol Juan Camara.

Min. 76: Ocazie pentru Craiova! Bancu a centrat din banda stângă pentru Alex Cicâldău, care a şutat din prima de la marginea careului. Mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă.

Min. 71: Ocazie mare pentru Craiova! În urma unei lovituri libere, Marius Constantin a trimis mingea cu capul pe poartă, dar Cristiano a parat excelent.

Min. 68: Schimbare la Craiova! Iese Cîmpanu, intră Căpăţînă.

Min. 64: Cartonaş galben pentru Matricardi (Hermannstadt)!

Min. 63: Ocazie mare pentru Craiova! Portarul Cristiano a încercat să-l dribleze pe Andrei Ivan, dar a pierdut mingea foarte aproape de poartă. În cele din urmă, atacantul Craiovei n-a reuşit să controleze mingea, care a fost respinsă de către un fundaş.

Min. 61: Ocazie pentru Hermannstadt! Opruţ a preluat mingea în careu şi a fost faultat, dar arbitrul a semnalizat ofsaid.

Min. 60: Dublă schimbare la Hermannstadt! Au ieşit Bagaric şi Addae, au intrat Sîntean şi Dâlbea.

Min. 58: Craiova a cerut penalty, după un contact în careu între Cicâldău şi Măţel.

Min. 53: Cartonaş galben pentru Romario Pires (Hermannstadt), pentru un fault la Cicâldău!

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! Craiova – Hermannstadt 1-0 (Cicâldău 33’)

Min. 45+1: Ocazie pentru Craiova! Cîmpanu a driblat un adversar, dar a şutat slab, peste poartă, de la marginea careului.

Min. 42: Ocazie pentru Craiova! Cîcâldău a şutat în forţă din afara careului, lângă bară, dar portarul sibienilor a reţinut mingea.

Min. 39: Ocazie pentru Craiova! Ivan a fost lansat excelent de către Baiaram, a intrat în careu şi a şutat la colţul scurt, dar portarul Cristiano a intervenit şi a respins mingea.

Min. 35: Cartonaş galben pentru Scarlatache (Hermannstadt)!

Min. 33: GOL pentru Craiova! 1-0! A înscris Alex Cicâldău, din lovitură liberă de la marginea careului.

Min. 31: Ocazie importantă pentru Craiova! Mayoral l-a faultat pe Cîmpanu chiar la marginea careului, în zonă centrală. Poziţie perfectă pentru Cicâldău sau Vătăjelu din lovitură liberă.

Min. 23: Ocazie pentru Hermannstadt! Belu-Iordache a şutat din întoarcere, din careu, dar Pigliacelli a reţinut mingea.

Min. 15: Ocazie imensă pentru Craiova! Cicâldău a primit mingea la limita ofsaidului, în careu, dar a şutat în bară, din 6 metri.

Min. 12: Ocazie pentru Craiova! Cicâldău a pătruns în careu, din banda stângă, şi a şutat peste poartă.

Min. 11: Ocazie pentru Craiova! Vătăjelu a trimis mingea în forţă, de la marginea careului, dar a fost blocat de către Matricardi.

Min. 8: Schimbare la Hermannstadt! Iese un jucător U21, Călin Popescu, şi intră Claudiu Belu-Iordache.

Min 7: Ocazie pentru Craiova! Cicâldău a şutat peste poartă din afara careului.

UPDATE 20:30 A început meciul din Bănie!

UPDATE 19:10 Iată echipele de start:

Craiova: Pigliacelli – Bancu, Papp, Marius Constantin, Vătăjelu – Nistor, Mateiu – Baiaram, Cicâldău, Cîmpanu – Ivan.

Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ - Romario Pires, Addae - C. Popescu, Aosman, Mayoral - Bagaric.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19986953/3/echipa-craiova.jpg


Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt se întâlnesc în etapa a 24-a din Casa Liga 1, vineri, de la 20:30, pe arena 'Ion Oblemenco'. Confruntarea este transmisă de Look Sport.

Ambele echipe trec prin serii de rezultate pozitive. Oltenii sunt la 10 meciuri fără eşec, în timp ce sibienii la trei, dar în runda trecută au trecut de FCSB, cu 1-0. Craiova încearcă să se plieze încă pe stilul noului antrenor, elenul Marinos Ouzounidis, cel care a promis să aducă titlu în Bănie, după zeci de ani de pauză.

Ouzounidis a primit şi o veste bună înaintea jocului cu Hermannstadt. Oltenii îl vor avea în lot pe fundaşul Mihai Bălaşa, accidentat în cea mai recentă rundă, cu Academica Clinceni. Se pare că accidentarea apărătorului nu este una gravă, astfel că antrenorul Marinos Ouzounidis poate conta pe el, potrivit Fanatik. Însă, Craiova nu poate fi ajutată de un alt fotbalist, la rândul său accidentat în perioada anterioară. Este vorba de Reagy Ofosu.

Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi. Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri.

Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final. În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun”, a spus Ouzounidis, înaintea meciului cu sibienii.

Echipele probabile:

  • Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Bălaşa, Bancu – Mateiu, Nistor – Bărbuţ, Cicâldău, Baiaram – Ivan
  • Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Stoica, Matricardi, Opruţ - Romario, Aosman – Iordache, Petrescu, Bagaric – Sîntean
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele