Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Craiova a pierdut surprinzător acasă, din nou. Oltenii au cedat cu 0-1 în faţa Chindiei Târgovişte

Superliga Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email
 

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 10-a din Casa Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Popa, în minutul 30, din penalti.

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - I. Mitran (Vlădoiu '66), M. Constantin, Acka, Papp - Nistor, Ov. Bic, Căpăţînă (Bărbuţ  '46) - Baiaram (Ivan '46), Tudorie (Mamut '46), Ofosu (George '60). Antrenor. Cristiano Bergodi
  • Chindia Târgovişte: Aioani - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Fomba (Martac '86) - Neguţ, M. Dulca, V. Raţă, D. Dumitraşcu - D. Popa (Costea '88), D. Florea (Yameogo '67). Antrenor: Emil  Săndoi

Craiova - Chindia 0-1 (Florea 30) 

  • Craiova: Pigliacelli - I. Mitran, M. Constantin, Acka, Papp - Nistor, Ov. Bic, Căpăţînă - Baiaram, Tudorie, Ofosu
    Rezerve: I. Popescu - Şt. Vlădoiu, Ct. Olteanu, Cîmpanu, V. Constantin, Mateiu, Bărbuţ, A. Iban, Mamut
    Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Fomba - Neguţ, M. Dulca, V. Raţă, D. Dumitraşcu - D. Popa, D. Florea
    Rezerve: D. Moldovan, Yameoho, A. Ioniţă, Neicuţescu, Martan, Atanase, Berisha, Cherchez, M. Costea
    Antrenor: Emil Săndoi

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 74: Presiune constantă din partea Craiovei, dar fără vreun efect pe tabelă. Emil Săndoi şi-a pus echipa în gardă în repriza a doua, iar apărarea îşi face bine treaba.

Min. 56: Craiova pune presiune pe Chindia în partea a doua, dar Aioani scoate spectaculos în câteva rânduri.  

Min. 46: A început partea a doua. 

Min. 45: Pauză la Craiova

Min. 30: GOOOL Chindia! Florea scoate o lovitură de pedeapsă, după faultul în careu al lui Constantin. Popa execută şi face 1-0!

 

Min. 27: Ocazie mare pentru Craiova. Ofosu driblează câţiva adversari la marginea careului, şutează dar Aioani scoate în corner.

 

Min. 20: Craiova mai echilibrează balanţa şi are ea câteva şanse. Cele mai importante, în urma unor cornere.

Min. 10: Chindia începe bine meciul şi trece în câteva rânduri pe lângă gol. Neguţ scapă singur, lateral dreapta, după o gafă a lui Papp, vrea să îi paseze lui Florea, dar trimite prea târziu.

Min. 1: Fluier de start în meciul de pe ”Ion Oblemenco”. 


Cu opt victorii în primele nouă etape din Casa Liga 1 2020/2021, Craiova conduce plutonul, dar pare în pierdere de viteză în ultima perioadă. În plus, Cristiano Bergodi l-a pierdut pe căpitanul Nicuşor Bancu, infectat cu COVID-19, dar şi pe Alexandru Cicâldău, probabil cel mai important fotbalist din lot. Vestea bună e legată de revenirea lui Ştefan Vlădoiu, care va acoperi unul dintre cele două locuri rezervate jucătorilor Under 21, în timp ce Marius Constantin se întoarce şi el după accidentarea suferită cu Dinamo, pe Arena Naţională.

 
Universitatea Craiova este liderul clasamentului, cu un avans de trei puncte faţă de FCSB şi de şase puncte faţă de CFR Cluj. Oltenii au făcut un singur pas greşit în acest sezon, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni.
 
De cealaltă parte, Chindia Târgovişte este la mijlocul ierarhiei şi are două înfrângeri la rând în Liga 1. Chindia are cel mai slab atac din campionat, cu doar cinci goluri marcate în nouă meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele