Ultima oră
LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023

VIDEO | Craiova schimbă antrenorul: Reghecampf, alegerea oltenilor. Salariul e pe măsură

Craiova Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

Craiova are rezultate slabe în ultimele etape din Casa Liga 1 şi se pare că a luat o decizie în privinţa schimbării antrenorului. Patronul Mihai Rotaru a tot pistonat pista Laurenţiu Reghemcampf şi l-ar fi convins pe acesta să semneze şi să îi ia locul lui Corneliu Papură.

Cele două părţi au bătut palma pentru un salariu anual de aproape 170.000 de euro, adică 14.000 de euro pe lună, notează ProSport. Antrenorul şi-ar fi dat acordul, aşadar, şi ar urma să vină în România vineri, dar a acceptat şi o clauză specială. El poate fi dat afară de la Craiova, fără compensaţii, dacă în mandatul său se înregistrează o serie de rezultate slabe. Astfel, Rotaru îşi ia o măsură de precauţie, dorind să-şi asigure suma foarte mare de bani pe care o va plăti lui Reghecampf în fiecare lună.

Reghecampf a cerut iniţial un salariu de 500.000 de euro pe an! 

Laurenţiu Reghecampf a fost în negocieri cu U Craiova, pentru revenirea în Casa Liga 1 de mai mult timp. Se pare că, în primă fază, antrenorul a vrut să contureze un proiect care să îl ajute să se bată la campionat, dar a şi cerut un salariu uriaş pentru fotbalul de la noi, unul care cu greu poate fi plătit de vreun club la ora actuală.

500.000 de euro pe an i-a cerut Reghe patronului Mihai Rotaru. Omul de afaceri i-a spus însă, încă din start, că nu poate să îi ofere mai mult de 200.000 de euro pe sezon. Discuţiile au fost confirmate de analistul şi fostul internaţional Basarab Panduru la momentul respectiv.

Au fost discuţii, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a declarat fostul internaţional.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Craiova

Ultimele articole Toate articolele