Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Craiova - Voluntari 2-1. Alex Cicâldău, gol superb din lovitură liberă! Oltenii au maximum de puncte şi sunt primii în Liga 1

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în etapa a patra a Ligii 1.

În meciul transmis în direct pe Look Plus, Elvir Koljic a fost la un pas să deschidă scorul încă din minutul 6, dar atacantul bosniac nu a reuşit să ajungă la şutul-centrare expediat de Alex Cicâldău, din partea dreaptă.

În minutul 28, oaspeţii au cerut penalty pentru un presupus henţ al lui Nicuşor Bancu, în suprafaţa de pedeapsă, după o centrare a lui Eric, însă centralul a lăsat jocul să continue. Şase minute mai târziu, oltenii reuşesc să deschidă scorul, prin Elvir Koljic, care marchează al patrulea gol stagional, cu o execuţie de atacant, după o pasă ideală a lui Mihăilă.

În partea secundă, ilfovenii reuşesc egalarea, în minutul 57, prin Cristian Costin, care a marcat primul său gol în Liga 1. Craiova are o răbufnire de orgoliu, câteva minute mai târziu, dar Rîmniceanu parează şutul din 16 metri expediat de Cicâldău. 

Rîmniceanu nu mai poate să facă nimic, însă, în minutul 71, atunci când Cicâldău are o execuţie splendidă din lovitură liberă şi îşi readuce echipa în avantaj. Pe final, puştiul Baiaram are în bocanc golul de 3-1, dar îl ia la ţintă pe Rîmniceanu, din poziţie ideală, după un un-doi de toată frumuseţea cu Elvir Koljic.

S-a terminat 2-1, iar Craiova a ajuns la patru victorii din tot atâtea posibile în noua ediţie a Ligii 1. Craiova îi ia faţa CFR-ului şi revine pe primul loc, în timp ce Voluntari rămâne pe locul al patrulea, după primul eşec stagional.

Look Plus: Craiova - Voluntari 2-1 (Koljic 34, Cicâldău 71 / C. Costin 57)

Echipele de start:

CRAIOVA: Pigliacelli - Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Papp, Acka, Vătăjelu, Mateiu, Bărbuţ, Baiaram
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

VOLUNTARI: Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Pablo de Lucas, Căpăţînă, I. Gheorghe - Grădinaru, Eric, Mailat
REZERVE: Rodriguez, Puel, C. Achim, Kocic, Bortoneanu, V. Mihai, Voinescu, Ozkara
ANTRENOR: Mihai Teja


Min. 78: Ocazie mare pentru Baiaram. După un un-doi de toată frumuseţea cu Elvir Koljic, puştiul Craiovei îl ia la ţintă pe Rîmniceanu, din poziţie ideală, iar goalkeeper-ul Voluntariului scapă fără gol.

Min. 71: Gol Craiova! Alexandru Cicâldău execută superb o lovitură liberă de la 18 metri, fără speranţe pentru Rîmniceanu.

Min. 62: Ocazie Craiova! Cicâldău trage din marginea careului de 16 metri, dar Rîmniceanu izbuteşte să scoată în corner.

Min. 57: Gol Voluntari! Cristian Costin înscrie primul său gol în Liga 1, cu o lovitură de cap din centrarea perfectă a lui Grădinaru, şi restabileşte egalitatea în meciul din Bănie.

Min. 34: Gol Craiova! Elvir Koljic marchează al patrulea gol stagional şi deschide scorul în meciul cu FC Voluntari. Mihăilă i-a aşezat perfect mingea lui Koljic, care a preluat şi l-a învins pe Rîmniceanu cu un şut cu latul, la colţul lung.

Min. 28: Oaspeţii cer penalty la un presupus henţ al lui Bancu, în suprafaţa de pedeapsă, după o cenntrare a lui Eric, dar centralul lasă jocul să continue.

Min. 6: Prima ocazie de gol a întâlnirii le aparţine oltenilor. Cicâldău trimite un şut centrare din dreapta, dar Koljic nu reuşeşte să ajungă la minge, iar balonul trece agonizant pe lângă poartă.


În Bănie se întâlnesc două dintre echipele încă neînvinse în acest sezon al Ligii 1, iar învingătoarea are şansa să urce pe primul loc, ocupat în acest moment de CFR Cluj, după victoria cu Astra.

Craiova are un start perfect în campionat, cu trei victorii din tot atâtea meciuri şi speră să-şi extindă seria la patru, în faţa unui adversar care a surprins în acest start de sezon.

“Voluntari a început foarte bine acest campionat, trebuie să fim atenţi, pentru că este o echipă care joacă bine, are jucători valoroşi şi un antrenor valors. Va fi greu, trebuie să facem un meci foarte foarte bun din toate punctele de vedere pentru a câştiga aceste 3 puncte.

Încercam să câştigăm, ne gândim mai întâi la meciul cu Voluntari pentru că va fi un meci foarte greu. Echipele lui Mihai Teja încep foarte bine campionatul. Şi anul trecut cu Iaşi, era în fruntea clasamentului şi atunci nu e uşor pentru noi. Dar suntem pregătiţi bine, avem o echipă cu jucătorii buni şi vom da sută la sută pentru a câştiga aceste 3 puncte
”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Voluntari are 7 puncte după 3 etape şi a impresionat în special în ultima partidă, când s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FCSB.  Ilfovenii continuă seria bună din finalul sezonului trecut şi merg încrezători la Craiova.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă în formă, care are 3 victorii din tot atâtea meciuri. Au un antrenor foarte bun care cunoaşte acest grup pe care îl avem la Voluntari. A lucrat aici. Joacă pe teren propriu şi va încerca să câştige. Pe de altă parte şi noi vrem să mergem la Craiova nu doar pentru o simplă excursie ci să dăm tot ce avem mai bun. Sper să luăm puncte. Sunt meciuri frumoase în care întâlneşti adversari buni, se joacă pe un teren foarte bun şi trebuie să fim concentraţi pentru acest meci. Ne-am dori să rămânem pe acelaşi loc în clasament, chiar dacă deocamdată nu ne uităm la clasament, încercăm să câştigăm puncte, să scoatem maximum din ceea ce putem. La sfârşit vrem să ne uităm la clasament şi să fim pe locuri fruntaşe, aşa cum am făcut şi anul trecut. Ne aşteaptă un meci greu cu cel mai în formă adversar şi vrem să ne ridicăm la acelaşi nivel", a declarat tehnicianul Mihai Teja înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele