Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Craiova vrea să se remarce în Conference League. Nistor: "Trebuie să învăţăm din greşelile trecutului. Să nu le înşelăm încrederea fanilor"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova se pregăteşte în cantonamentul din Austria, la Neustift Im Stubaital, Tirol, până pe 3 iulie. Mijlocaşul Dan Nistor a declarat că Supercupa este primul său obiectiv, întrucât vrea să continue seria trofeelor, după câştigarea Cupei. Nistor atrage atenţia că ‘alb-albaştrii’ trebuie să facă mai mult în cupele europene, după eşecul răsunător de anul trecut cu Lokomotiv Tbilisi.

Dan Nistor (33 de ani) a avut un sezon foarte bun la Craiova, cu 5 goluri şi 10 pase decisive în Liga 1 şi în Cupă.

Supercupa României e programată pe 10 iulie, între CFR Cluj, campioana României, şi Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+.

În turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League, Universitatea Craiova va înfrunta învingătoarea din dubla KF Laci (Albania) / FK Podgorica (Muntenegru). Meciul tur se va juca la Craiova, pe 22 iulie, iar returul este programat pe 29 iulie.

"Am avut nişte antrenamente foarte grele, este o perioadă de acumulare, trebuie să fim cât mai pregătiţi pentru începutul de campionat. Ţinând cont de vremurile pe care le trăim, mi se par antrenamente uşoare. Acum 6-8 ani, erau mult mai fizice. Acum, aproape toate antrenamentele le facem cu mingea.

Este foarte important acest meci (Supercupa României), e un trofeu în joc şi încep să mă obişnuiesc cu trofeele. Sper să câştigăm Supercupa şi ne vom pregăti foarte bine pentru acest meci. Este o revanşă, este o finală şi aşa trebuie să tratăm meciul. Trebuie să ne obişnuim cu trofeele!

Am spus-o în nenumărate rânduri că ne lipseşte aportul suporterilor. Sper să se dea drumul cu cât mai mulţi suporteri, să vină foarte mulţi la acest meci şi să le dedicăm victoria. Cred că se vor vinde foarte multe abonamente, suporterii ne iubesc şi sperăm să nu le înşelăm încrederea.

Ne dorim din tot sufletul să nu mai scriem o pagină neagră în istoria Universităţii Craiova şi să nu mai facem greşelile din Europa şi din campionat, trebuie să învăţăm din greşelile trecutului", a spus Dan Nistor.

Meciurile-test pentru Craiova în Austria:

  • 25 iunie: Universitatea Craiova – Ufa (prima ligă rusă)
  • 29 iunie: Universitatea Craiova - WSG Swarovski (liga a treia austriacă)
  • 2 iulie: Universitatea Craiova - SV Horn (liga a doua austriacă)
  • 3 iulie: Universitatea Craiova - Olympiacos Pireu (campioana Greciei)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri