Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Cristea, ca vinul vechi. Atacantul a marcat golul care aduce sărbători fericite în Copou. Poli Iaşi scapă de ultimul loc în Casa Liga 1, după succesul cu Hermannstadt

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19740103/1/her-ias.jpg

Poli Iaşi a obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, la Mediaş, contra celor de la FC Hermannstadt cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost reuşit de Andrei Cristea, din penalty, după o fază discutabilă.

 

Prima repriză a fost una anostă, fără nici măcar o ocazie. Nici actul secund nu a adus foarte mult spectacol, jocul fiind foarte fragmentat. Reuşita a venit după un contact dintre Opruţ şi Popadiuc în careu, iar la 36 de ani, Cristea a fost din nou decisiv.

Succesul cu ardelenii urcă trupa lui Daniel Pancu pe locul 14 şi pasează ”lanterna roşie” celor de la FC Argeş. Poli Iaşi nu mai câştigase până azi de pe 27 septembrie, când învingeau FCSB, formaţie care evolua decimată de Covid.

----------------------------------------

Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1 (Cristea 67-penalty)

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Cristiano - Vodă, O. Viera, I. Stoica, Opruţ - Mustivar, Addae, R. Pires - Sîntean, Jo, D. Mayoral
  • Poli Iaşi: Brînză - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - I. Cristea, De Iriondo, Passaglia - Platini, Chacana, Calcan

 

Minutul 80: Cei de la Iaşi se retrag la adăpostul golului, Hermannstadt încearcă să atace, dar fazele ardelenilor nu produc pericol.

Minutul 76: Noul intrat Angiulli este şi el avertizat.

Minutul 74: Încă un galben la Hermannstadt. Ultimul avertizat este Addae.

Minutul 72: Pancu face şi el o modificare. Angiulli îi ia locul lui Francisc Cristea, care acuză o accidentare.

Minutul 70: Hermannstadt mută ofensiv pe final de meci. Buzan şi Ster intră în locul lui Joalisson şi Sîntean.

Minutul 69: Ruben Albes se agită pe margine şi protestează, arbitrul îi arată şi lui cartonaş galben.

Minutul 67: Arbitrul dictează penalty la un contact între Opruţ şi Popadiuc. Stoica este avertizat cu cartonaş galben pentru proteste. Andrei Cristea transformă fără emoţii, şutul său s-a dus aproape de bara porţii, portarul Cristiano sărind pe colţul opus.

Minutul 65: Dâlbea vede cartonaşul galben, pentru o intrare din spate.

Minutul 62: Ruben Albes face două schimbări. Intră Dâlbea şi Bastos, ies Vodă şi Pires.

Minutul 61: Calcan primeşte cartonaş galben, pentru o intrare dură la Vodă.

Minutul 50: Passaglia îi dă o pasă excelentă lui De Iriondo care este liber la marginea careului. Şutul mijlocaşului ieşean se duce mult pe lângă poartă.

Minutul 46: Două schimbări la pauză. La Hermannstadt intră Alhassan în locul lui Mustivar, iar la moldoveni veteranul Andrei Cristea îl schimbă pe Chacana.

Minutul 45+2: Pauză pe arena din Mediaş. După 45 de minute scorul este 0-0.

Minutul 37: Mayoral este şi el avertizat, după o intrare la Frăsinescu.

Minutul 33: Romario Pires primeşte cartonaş galben, după o intrare dură la noul intrat Popadiuc.

Minutul 32: Daniel Pancu este forţat să facă o schimbare. Platini acuză dureri musculare, iar în locul său intră Popadiuc.

Minutul 26: Jo Santos execută o lovitură de colţ, portarul Brânză respinge spectaculos, mingea se scurge în careu, dar niciun fotbalist ardelean nu este aproape şi faza se stinge.

Minutul 23: Frăsinescu, căpitanul celor de la Poli Iaşi primeşte cartonaş galben, după o ţinere uşoară.

Minutul 15: Startul partidei nu a adus nicio ocazie importantă, deşi au fost 4 lovituri de colţ la oaspeţi. Jocul este unul fragmentat.

Minutul 4: Sîntean vede cartonaşul galben, după un fault din spate.

Minutul 1: A început partida de pe Stadionul Municipal din Mediaş.

-----------------------------------------------------------------

Prima partidă a zilei de duminică din Casa Liga 1 propune un duel în zona inferioară a clasamentului. La Sibiu, gazdele primesc vizita celor de la Poli Iaşi.

Cele două formaţii au o situaţie foarte asemănătoare. În primul rând în clasament sunt în partea inferioară, ardelenii sunt pe locul 12, în timp ce moldovenii lui Pancu ocupă ultimul loc, dar vin după un rezultat bun, o remiză cu Academica Clinceni, în care au prestat un joc frumos.

Problemele financiare sunt alt aspect care macina grav cele două combatante, jucătorii fiind neplătiţi, iar viitorul apropiat nu aduce nimic bun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele