Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la Craiova în direct: "100% plec! Jucătorii nu au nicio vină!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

Update: Cristiano Bergodi a confirmat şi în conferinţa de presă de la finalul partidei cu Chindia Târgovişte că ia în calcul să îşi dea demisia. Tehnicianul italian şi-a apărat din nou jucătorii şi continuă să dea vina numai pe sine pentru eşecul suferit de olteni, vineri seară, contra celor de la Chindia. Decizia este cel puţin surprinzătoare, ţinând cont că Universitatea Craiova rămâne pe locul întâi în Casa Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB-ului cu FC Botoşani, de sâmbătă, de la ora 21:45, pe Look Sport+. 

Cristiano Bergodi a anunţat că îşi va da demisia după al doilea eşec suferit de Universitatea Craiova, în Casa Liga 1, pe ”Ion Oblemenco”. Decizia este una cât se poate de ciudată, în condiţiile în care oltenii sunt pe primul loc în campionat, iar principala adversară, CFR Cluj, are un sezon plin de oscilaţii.

Nimeni nu se aştepta ca Bergodi să renunţe la post, chiar dacă înfrângerea cu Chindia Târgovişte este una surprinzătoare, iar jocul nu a fost la cel mai înalt nivel. Totul a fost făcut public la cald, chiar la interviurile de la finalul jocului.

”Nu, n-a fost un meci reuşit din toate punctele de vedere. Cel mai urât meci, am jucat slab. Asta e, din păcate nu ştiu ce se întâmplă. Dar sincer nu aveam nevoie să facem un pas înapoi, cu tot respectul pentru Chindia, care s-a apărat bine şi a avut ocazii. A fost multă confuzie, eu sunt antrenorul şi sunt vinovat de acest lucru. Mă gândesc să îmi dau demisia, pentru că nu stau în ciuda sfinţiilor. Jucătorii nu sunt vinovaţi deloc. 100 % îmi dau demisia.”, a declarat Cristiano Bergodi.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 10-a din Casa Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Popa, în minutul 30, din penalty.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri